Απίστευτο! Έπαθε καρδιακή προσβολή θαυμάζοντας πίνακα ζωγραφικής!

149

Ένας 70χρονας άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,όταν υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που θαύμαζε τον πίνακα η «Γέννηση της Αφροδίτης». Το εν λόγω έργο ειναι δημιουργία του  Ιταλού καλλιτέχνη της Αναγέννησης, Σάντρο Μποτιτσέλι, που πιστεύεται ότι είχε παραγγελθεί από μέλος της οικογένειας των Μεδίκων, είναι πανταχού παρούσα από τότε που έγιναν τα αποκαλυπτήριά της, τον 15ο αιώνα.

Η Beyonce, η Lady Gaga, η Reebok, η Adobe Illustrator και ο φωτογράφος Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ, είναι μερικοί απ’ όσους πρόσφατα διασφάλισαν το διαμέτρημα του έργου ζωγραφικής να εκτείνεται πολύ πέρα από το Μουσείο Ουφίτσι στη Φλωρεντία, στο οποίο σήμερα φυλάσσεται – όπου είχε τέτοιο αντίκτυπο σε έναν Ιταλό επισκέπτη, ώστε να υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Ο ηλικιωμένος που τώρα βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης , αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία από τέσσερις γιατρούς που τον επανέφεραν  με τη βοήθεια απινιδωτή.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept