Αυστηρά επικίνδυνο – Μην το επιχειρήσετε! Εκανε ενέσεις με σπέρμα για τον πόνο στη μέση και… (Φωτο)

972

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι γιατροί όταν 33χρονος ασθενής που πήγε στο νοσοκομείο, είπε ότι μια φορά το μήνα κάνει ενέσεις με σπέρμα για να “ανακουφίσει” τον πόνο που ένοιωθε στη μέση του!

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν οι γιατροί παρατήρησαν ότι το δεξί του χέρι ήταν κόκκινο και πρησμένο. Όταν τον ρώτησαν, αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως έκανε τακτικά ενέσεις με το σπέρμα του, τόσο ενδοφλέβια, όσο και ενδομυϊκά!

Το σπέρμα είχε συγκεντρωθεί στον μαλακό ιστό του χεριού του, προκαλώντας του βακτηριακή λοίμωξη (κυτταρίτιδα). Μέσα σε 24 ώρες, το πρήξιμο εξαπλώθηκε από το σημείο που είχε κάνει την ένεση και είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χεριού του.

Για τη θεραπεία της λοίμωξης, οι γιατροί χορήγησαν ενδοφλέβια αντιβιοτικά στον 33χρονο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ο πόνος στην πλάτη του μειώθηκε.

Η απίστευτη περίπτωση δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου της επιστημονικής επιθεώρησης Irish Medical Journal και αναμεταδόθηκε από το livescience.com.

Οι συγγραφείς της έκθεσης γι’ αυτή την απίστευτη ιστορία, σημειώνουν ότι δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες αναφορές στην ιστορία της ιατρικής βιβλιογραφίας, για άτομα που να έκαναν ενδοφλέβια έγχυση σπέρματος.

Ερυθρότητα και οίδημα στο χέρι του 33χρονου, ο οποίος έκανε ενέσεις με σπέρμα

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept