48χρονος άνδρας έκανε σεξ με την γυναίκα του και «έσπασε» το πέος του

461

Και όμως συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία! Ένας 48χρονος είχε έναν απίστευτο τραυματισμό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης με την σύντροφο του.

Πρόκειται για τον  Sean Marsden, ένα ζωγράφο και διακοσμητή. Το περιστατικό συνέβη στις 22 Δεκεμβρίου, όταν κατά την διάρκεια του σεξ γλίστρησε και άκουσε ένα «κρακ».

Με αρκετό πόνο και τρόμο ο 48χρονος Βρετανός παρακολούθησε το μόριό του να πρήζεται και να φτάνει σε μέγεθος «μπουκάλι του κρασιού». Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα πέους και ο ασθενής υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Μετά από μία διανυκτέρευση στο Royal Shrewsbury Hospital, ο κ. Marsden πήρε εξιτήριο έχοντας δυσκολία ακόμα και στο περπάτημα ενώ οι γιατροί του συνέστησαν να απέχει από το σεξ για ένα μήνα.

Ωστόσο μόλις τρεις εβδομάδες μετά το συμβάν και πριν αναρρώσει πλήρως το ζευγάρι προσπάθησε και πάλι να έρθει σε συνουσία. «Η πρώτη φορά ήταν επίπονη», δήλωσε ο Marsden και πρόσθεσε πως ανησυχεί κατά πόσον το κάταγμα μορίου θα μπορούσε να επηρεάσει τη γονιμότητά του.

«Θα είμαι σίγουρα πιο προσεκτικός στο μέλλον, χρειάζεται να είμαστε πιο ήπιοι καθώς δε μπορώ να αντέξω επανάληψη αυτού του γεγονότος».

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept