‘Εκαναν τεστ πατρότητας σε ουρακοτάνγκο! Δεν φαντάζεστε τι έδειξε (εικόνες)

535

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι η απιστία είναι προνόμιο του ανθρώπου, αλλά από τι φαίνεται, αυτό δεν ισχύει μόνο για τον άνθρωπο.

Και όμως σε ζωολογικό πάρκο στην Βασιλεία της Ελβετίας, οι υπεύθυνοι δεν πίστευαν στα μάτια τους,

όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA ενός νεογέννητου ουρακοτάγκου, καθώς η μητέρα του που ζει στον ζωολογικό κήπο εδώ κι αρκετά χρόνια φάνηκε ιδιαίτερα άτακτη κι απελευθερωμένη όσον αναφορά στην σεξουαλικότητά της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν οι θηλυκός ουρακοτάγκος που ακούει στο όνομα Μaja, έφερε στη ζωή το μικρό της, την Padma, σκορπώντας ενθουσιασμό στο προσωπικό του ζωολογικού κήπου, που περίμενε με ανυπονεσία την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας, καθώς η Maja ζει μαζί με ένα νεαρό αρσενικό εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Έτσι, όπως αποδείχθηκε, πατέρας του νεογέννητου ουρακοτάγκου δεν ήταν ο αρσενικός που ζούσε μαζί με την μητέρα αλλά ένας 18χρονος ουρακοτάγκος από διπλανό κλουβί, ονόματι Vendel, ο οποίος όμως παραμένει άγνωστο πως κατάφερε να ζευγαρώσει και να γονιμοποιήσει της Maja.Έτσι, όπως αποδείχθηκε, πατέρας του νεογέννητου ουρακοτάγκου δεν ήταν ο αρσενικός που ζούσε μαζί με την μητέρα αλλά ένας 18χρονος ουρακοτάγκος από διπλανό κλουβί, ονόματι Vendel, ο οποίος όμως παραμένει άγνωστο πως κατάφερε να ζευγαρώσει και να γονιμοποιήσει της Maja.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τους εργαζομένους του ζωολογικού κήπου, ο αποδεδειγμένα πλέον πατέρας της Padma είναι αρκετά πιο επιβλητικός από τον «ανταγωνιστή» τους, καθώς εκτός από το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερος σε ηλικία, είναι κι αρκετά πιο «αρρενωπός» από τον άλλο ουρακοτάγκο, γεγονός που μάλλον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην «απιστία του θηλυκού.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept