6χρονη ορκίστηκε αστυνομικός για να «νικήσει» τον καρκίνο (Video)

67

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε αστυνομικό τμήμα στο Τέξας των ΗΠΑ, όταν μία εξάχρονη που μάχεται με σπάνια μορφή καρκίνου ορκίστηκε αστυνομικός για να «συνεχίσει να πολεμάει το κακό».

Συγκεκριμένα, το μικρό κοριτσάκι «παλεύει» με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και εκδήλωσε την επιθυμία να γίνει αστυνομικός για να νικήσει όπως λέει, τους «κακούς στο σώμα της», δηλαδή την πάθησή της.

Ο αξιωματικός που την όρκισε αστυνομικό δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά την τελετή, με το βίντεο από την ορκωμοσία της μικρής μαχήτριας να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ κι ο λογαριασμός των γονιών της στο Facebook κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης.

6-year-old with incurable cancer becomes police officer so she can fight her disease

A police chief in Texas was brought to tears when he swore in a 6-year-old girl as an honorary officer. She has an incurable cancer, and wants to become a cop so she can fight the "bad guys in her body" 💖 https://cbsn.ws/2WREccH

Gepostet von CBS News am Freitag, 8. Februar 2019

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept