Η νέα καμπάνια που έγινε viral: Κανένα ζώο δεν απολαμβάνει τον πόνο

256

Ποιος είπε ότι τα ζώα αντέχουν τον πόνο;

Τι δουλειά έχει μια αγελάδα, ένας σκύλος, ένας παπαγάλος και μια γάτα… ντυμένα με ρούχα BDSM, όπως δερμάτινα γιλέκα, αλυσίδες και μαστίγια;

Καμία και αυτό ακριβώς θέλει να τονίσει ο ελβετικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός TIR.

Τα παραπάνω ζώα είναι κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας με τίτλο «Κανένα ζώο δεν απολαμβάνει τον πόνο».

Πρόκειται για μία σειρά φωτογραφιών, όπου τα ζώα (τα οποία δεν είναι αληθινά αλλά δημιούργημα της τεχνολογίας) είναι ντυμένα με ρούχα BDSM, όπως δερμάτινα γιλέκα και μάσκες, αλυσίδες και μαστίγια.

Σκοπός της καμπάνιας που δημιούργησε ο ελβετικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός TIR είναι να επισημάνει ότι, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, τα ζώα δεν απολαμβάνουν ποτέ καμία μορφή πόνου.

O ελβετικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός TIR δημιουργήθηκε το 1996, με βασικό του στόχο την βελτίωση της σχέσης ανθρώπου και ζώων, σε νομικό, ηθικό και κοινωνικό επίπεδο.

Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από καμπάνιες και δράσεις, σχετικές με την εκμετάλλευση των ζώων, όπως η «Κανένα άγριο ζώο στο τσίρκο» και η «Δικαστές ζώα».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept