Σοκ! 17χρονος έχασε τη ζωή του μετά από… πιπιλιά

580

‘Ενας 17χρονος έχασε τη ζωή του μετά από ρουφηχτό φιλί που τού έδωσε η κοπέλα του στο λαιμό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Μεξικο με θύμα τον 17χρονο Julio Macias Gonzalez, ο οποίος ενώ έτρωγε με την οικογένειά του, άρχισε να έχει σπασμούς. Ο νεαρός καταρρεύσει τελικά μπροστά στα έντρομα μάτια των δικών του, οι οποίοι κάλεσαν τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Το παραϊατρικό προσωπικό που έσπευσε στο σπίτι του άτυχου νεαρού στην Πόλη του Μεξικό, απλά επιβεβαίωσε το θάνατό του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος του νεαρού προήλθε έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που προκάλεσε ένας θρόμβος. Σύμφωνα μάλιστα με την οικογένεια του 17χρονου, «υπεύθυνη» γι΄αυτόν είναι η 24χρονη φίλη του, η οποία έχει εξαφανιστεί. Όπως ισχυρίζεται, η νεαρή προκάλεσε το θρόμβο, που κατέληξε τελικά στον εγκέφαλο του θύματος, με μια… πιπιλιά!

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ένα ρουφηχτό φιλί στο λαιμό γίνεται τόσο επικίνδυνο. Το 2011, μια γυναίκα 44 ετών από τη Νέα Ζηλανδία, έμεινε μερικώς παράλυτη έπειτα από εγκεφαλικό που προκλήθηκε μετά από ένα ερωτικό ραντεβού.

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την αιτία μέχρι που εντόπισαν μια μελανιά στο λαιμό της και από κάτω μια κατεστραμμένη αρτηρία. Ο θρόμβος «ταξίδεψε» στον εγκέφαλο της 44χρονης, με αποτέλεσμα να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στο αριστερό χέρι.

Αυτή φέρεται να ήταν η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση νοσηλείας λόγω… πιπιλιάς. Η Νεοζηλανδή υποβλήθηκε σε θεραπεία με βαρφαρίνη, ένα αντιπηκτικό το οποίο εξαφάνισε το θρόμβο μέσα σε μια εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept