Προτάσεις αλά… «Κάμα Σούτρα» για να διώξετε την πλήξη από την κρεβατοκάμαρα

142
Η σουηδική εταιρεία παρουσίασε στο κοινό τον «Απόλυτο Οδηγό για Ικανοποίηση στην Κρεβατοκάμαρα» που όμως… δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

Η IKEA παρουσίασε την δική της ευφάνταστη εκδοχή του Κάμα Σούτρα, σχεδιασμένη να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό την «απόλυτη ικανοποίηση» όσον αφορά την κρεβατοκάμαρά του.

Η «διασκευή» του διάσημου ινδικού εγχειριδίου για το σεξ είναι ένα ebook 44 σελίδων με «αναλυτικές εικόνες» που βάζουν φωτιά στην φαντασία… τουλάχιστον όσον αφορά στη διακόσμηση.

Η σουηδική εταιρεία, εμπνευσμένη απο τη διαχρονική «βίβλο» των σεξουαλικών στάσεων, δημιούργησε τον «Απόλυτο Οδηγό για Ικανοποίηση στην Κρεβατοκάμαρα», που είναι βασισμένος σε πολυετή έρευνα των σχεδιαστών της. 

Οι «λύσεις» που περιλαμβάνει όσον αφορά στη διαμόρφωση του πιο προσωπικού χώρου του σπιτιού φέρουν ονόματα που παραπέμπουν σε σεξουαλικές στάσεις. «Αισθάνεστε ανήσυχοι ή ανικανοποίητοι; Μην ανησυχείτε, έχουμε την ιδανική στάση για εσάς. Και όταν λέμε «στάση» εννοούμε «λύση», που θα διώξει την πλήξη από την κρεβατοκάμαρά σας», αναφέρει το «Κάμα Σούτρα» της ΙΚΕΑ.

Δείτε παρακάτω τις εικονογραφήσεις του τολμηρού (στιλιστικά) εγχειριδίου της εταιρείας

kama-1
kama-2
kama-3
kama-4
kama-5
kama-6

Δείτε επίσης

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept