Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα το πιο χοντρό παιδί του κόσμου!

Έχασε 100 κιλά και είναι αγνώριστος

1.502

Την προσπάθειά του να χάσει κιλά συνεχίζει το αγόρι από την Ινδονησία που χαρακτηρίστηκε ως το πιο χοντρό παιδί του κόσμου, καθώς στα 10 του ζύγιζε 192 κιλά.

Κάποτε είχε γίνει θέμα καθώς θεωρείτο το πιο χοντρό παιδί σε όλο τον κόσμο. Στα 10 του χρόνια, ο Άρια Περμάνα ζύγιζε 192 κιλά ωστόσο 3 χρόνια μετά έχει χάσει 100 κιλά!
Εξαιτίας του βάρους του δεν μπορούσε να παίξει με τους φίλους του. Τότε, το «πιο χοντρό παιδί του κόσμου» είχε παρουσιαστεί σε βίντεο να κάθεται μέσα σε μια δεξαμενή νερού για να δροσιστεί.

«Τώρα είμαι χαρούμενος. Μπορώ να περπατάω και να παίζω. Μπορώ να περπατήσω 5 χλμ με τους φίλους μου και κάθε απόγευμα παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους», λέει ο Αρια Περμάνα και προσθέτει: «Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Λίβερπουλ και ο αγαπημένος μου παίκτης ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Θέλω να παίξω σαν αυτόν».

Το «πιο χοντρό παιδί του κόσμου» έτρωγε καθημερινά πέντε μεγάλα γεύματα, τα οποία ήταν η τροφή για δύο ενήλικες μέσα σε ένα 24ωρο!

Ο χαρακτηρισμός «το πιο χοντρό παιδί του κόσμου» δεν υφίστανται πια καθώς ο Αρια Περμάνα είναι πλέον δραστήριος και αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση και προσπάθεια, όλα αλλάζουν.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept