Η εξήγηση για την ανακήρυξη του Μάιου ως «Ο μήνας του αυνανισμού»

101

Ο Μάιος είναι ο μήνας του αυνανισμού και στις 28/5 γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα του. Το αφιέρωμα του PornHub σχετικά με τις δημοφιλείς αναζητήσεις.

Ο Μάιος έχει ανακηρυχθεί ο μήνας του αυνανισμού, αλλά πως προέκυψε αυτό; Σίγουρα πάντως η απάντηση δεν αφορά την Άνοιξη και τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα περισσότερα μέρη του κόσμου.

Πίσω στο 1994 λοιπόν, κατά την διάρκεια του United Nations World AIDS Day, ένα μέλος του ακροατηρίου ρώτησε την γενική χειρούργο, Joycelyn Elders αν ο αυνανισμός μπορεί να αποθαρρύνει τις ερωτικές επαφές σε μικρή ηλικία.

Εκεί απάντησε πως: «Νομίζω οτι είναι μέρος της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και ενδεχομένως θα πρέπει να διδάσκεται το πως να γίνεται», όμως σε κάποιους φαίνεται πως δεν άρεσε η δήλωσή της και μερικές μέρες αργότερα απολύθηκε για αυτό το σχόλιο που έκανε.

Ένα χρόνο αργότερα, προκειμένου να τιμηθεί, αποφασίστηκε (σ.σ το ποιος το αποφάσισε είναι άλλο θέμα), ο Μάιος να ανακηρυχθεί ως «Ο μήνας του αυνανισμού» και στις 28/5 να γιορτάζεται η Παγκόσμια Μέρα Αυνανισμού.

Έτσι, από τη στιγμή που διανύουμε τον μήνα αυτό, το Mashable ζήτησε από το PornHub τα στατιστικά για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις για videos με αυτοϊκανοποίηση.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, στις γυναίκες αρέσει περισσότερο από τους άνδρες να βλέπουν τέτοια videos.

Τέλος δημοσίευσε και ένα χάρτη των ΗΠΑ, με την απήχηση που έχει η συγκεκριμένη κατηγορία ανά πολιτεία.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept