Την δική του μάχη για καθαρές θάλασσες και ακτές δίνει η ιστοσελίδα pornhub για ενηλίκους (Βίντεο)

457

Πρωταγωνιστές σε αυτό το βίντεο του pornhub είναι το Leolulu, που αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ερασιτεχνικά ζευγάρια του site ενηλίκωνΤο concert της ταινίας είναι απλό με το ζευγάρι να έχει ταξιδέψει σε μια πανέμορφη παραλία για να επιδοθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα… δηλαδή σεξ! Η παραλία όμως είναι μια από τις πιο βρώμικες του πλανήτη! Σύμφωνα με το pornhub κάθε φορά που κάποιος θα μπαίνει και θα βλέπει τη ταινία, το site θα κάνει μια δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ocean Polymers.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Pornhub, «μπορεί στο Pornhub να είμαστε βρώμικοι, οι παραλίες μας, όμως, δεν πρέπει να είναι. Σήμερα, 12,7 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού μπορούν να βρεθούν στα βάθη των ωκεανών μας. Αυτό που ίσως είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι ότι οι επιστήμονες προβλέπουν ότι σε 30 χρόνια θα υπάρχουν περισσότερα πλαστικά από ό,τι ψάρια στους ωκεανούς μας.

Η ρύπανση των ωκεανών είναι πλέον κρίσιμο και σημαντικό ζητήματα της ζωής μας, που μόνο χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, για αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη να χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε την αλλαγή -όχι μόνο τώρα, αλλά για τις επόμενες γενιές. Είμαστε βρώμικοι εδώ στο Pornhub, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παραλίες μας πρέπει να είναι».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept