Ο ρουμανικός Τύπος ξεσκεπάζει τη συνωμοσία του κοροναϊού

2.581

Παρότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ και λόγω της πριμοδότησης  με κονδύλια για το «Μένουμε σπίτι», δεν συμβαίνει το ίδιο στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και ειδικά της Βαλκανικής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ρουμανικός τύπος όπου εκατοντάδες δημοσιεύματα αμφισβητούν το παγκόσμιο φόβο που έχει επιβάλει ο ΠΟΥ.

Αναφέρουν ότι είναι αδύνατον όλοι οι τελευταίοι θάνατοι που έχουν συμβεί στη Ρουμανία να είναι από τον κορονοϊό ενώ όπως λένε οι συγγενείς των θανόντων είχαν σοβαρές χρόνιες ασθένειες όπως καρκίνο , καρδιακά προβλήματα, αιματολογικά ή πνευμονολογικά .

Χαρακτηριστικά είναι μερικά δημοσιεύματα που αλίευσε το Crashonline gr.

Αξιοσημείωτες, μάλιστα είναι, οι αναφορές Ρουμανικών μέσων ενημέρωσης ότι πιέστηκαν πολλοί συγγενείς θανόντων να αποδεχτούν ότι οι θάνατοι ήταν από κορονοϊό και για να τους δελεάσουν τους προσέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, από 300€- 700€ ενώ δεν γινόντουσαν νεκροψίες.

Στο πρώτο Ρουμάνικο ρεπορτάζ ,που υπογράφει ο δημοσιογράφος  Καταλίν Πρισακαρίου και έχει τίτλο «δίνουν 300 ευρώ στους συγγενείς για να αποδεχτούν στα πιστοποιητικά θανάτου, ότι ο θάνατος προήλθε από covid-19», περιγράφει ένα διάλογο  με κάποιον γνωστό του, που του λέει ότι άκουσε, ότι δίνουν στους συγγενείς των νεκρών 300 ευρώ, για να υπογράψουν, ότι ο θάνατος προήλθε από covid-19. Ο ίδιος άνθρωπος, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, του είπε επίσης, ότι έχει την πληροφορία, ότι σε κάθε 1.000 νεκρούς, η ευρωπαϊκή ένωση θα δώσει  1δις ευρώ. Όπως όμως καταλήγει ο δημοσιογράφος, δεν υπάρχει καμία τέτοια επίσημη ανακοίνωση και απόφαση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι θα δοθούν αυτά τα λεφτά.

 

Δείτε το πρωτότυπο:

Se dau câte 300 de euro rudelor morților ca să accepte în actele de deces, drept cauză, COVID-19

DE CĂTĂLIN PRISACARIU | Actualizat: 16.05.2020 – 17:33

Banii se dau de către spitalele din România. De ce fac asta spitalele? Pentru că, la 1.000 de morți, România va primi un miliard de euro de la Uniunea Europeană.

OPINIIEVENIMENTMOARTEFAKE NEWSFICTIVCORONAVIRUSTEORIA CONSPIRAȚIEI

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept