Τρία “συμπτώματα” που δείχνουν ότι ο γάμος σας…νοσεί

398

Μπορεί όλα να μοιάζουν ειδυλλιακά. Να βλέπετε μαζί το ηλιοβασίλεμα και να είστε παράδειγμα ζευγαριού στον κύκλο σας…  Υπάρχουν όμως, προειδοποιητικές ενδείξεις που ηχούν σαν…καμπανάκια στο μυαλό σας, αν και επιμένετε να τις αγνοείτε. Η μεταξύ σας επαφή και η σεξουαλική σας ζωή … νοσούν.

Η επικοινωνία

Οι … παρενέργειες αρχίζουν με τους καβγάδες…Διαφωνίες στα ζευγάρια υπάρχουν πάντα αλλά όταν είναι στο καθημερινό πρόγραμμα, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τότε είναι που η φροντίδα και η ευγένεια, πάνε… περίπατο. Το να φέρει κανείς ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα στον σύντροφό του, το να του μαζέψει τα ρούχα, το να κάνει μια δουλειά για εκείνον, είναι πράξεις που φαίνονται ασήμαντες, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι.

Νιώθετε μοναξιά 

Όταν κάποιος δεν αισθάνεται ότι τον ακούσει ο σύντροφός του, τότε αρχίζει να νιώθει ξένος και  απομονωμένος. Η μοναξιά ευθύνεται για μεγάλο ποσοστό διαζυγίων και αρχίζει ύπουλα και αθόρυβα. Συνήθως οι γυναίκες σταματούν να μουρμουρίζουν και οι άνδρες είναι διαρκώς απασχολημένοι ή βυθισμένοι στις σκέψεις.Η εκκωφαντική σιωπή είναι ένδειξη

«Η τελευταία σπίθα του γάμου σβήνει όταν το ζευγάρι σταματά να συζητά. Οταν οι συνομιλίες μεταξύ των συζύγων περιορίζονται στα… ενημερωτικά και διαδικαστικά της καθημερινότητας», τονίζει η ειδικός σε θέματα σχέσεων Μαριέτα Τζόρτζια.

Το σεξ γίνεται μηχανικά

Οταν το σεξ από δυο φορές την εβδομάδα γίνεται δυο φορές το μήνα τότε κάτι δεν πάει καλά. Και όπως είναι γνωστό όταν το σεξ τελειώνει έχει μαραζώσει και η σχέση. Μάλιστα, ο σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα σχέσεων Εϊπριλ Μασίνι, πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο όταν σταματάει ή ελαττώνεται το σεξ, αλλά όταν περιορίζονται και απλά άλλες μικρότερες απολαύσεις, όπως τα καθημερινά φιλιά και τα χάδια.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept