Γραφείο ψυχολογικής στήριξης ηλικιωμένων δημιούργησε ο Δήμος Χαϊδαρίου

176

Τα τελευταία χρόνια τα αιτήματα για στήριξη και συμβουλευτική από ηλικιωμένους κατοίκους αυξάνονται συνεχώς γιατί οι νέες συνθήκες οικονομικές και κοινωνικές (ανεργία, προβλήματα στην παιδεία κλπ) πιέζουν την οικογένεια η οποία «στηρίζεται» τελικά στον ηλικιωμένο συνταξιούχο ή εγκαταλείπει το μέλος που δεν μπορεί να την στηρίξει και είναι ευάλωτο.

Με τα δεδομένα αυτά και στόχο την ποιοτική στήριξη των ηλικιωμένων, ο Δήμος Χαϊδαρίου προχώρησε στη δημιουργία γραφείου ψυχολογικής – συμβουλευτικής στήριξης για τους ηλικιωμένους.

Ο ψυχολόγος θα δέχεται με ραντεβού κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 09:00 έως τις 12:00 στο Γραφείο Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ Κέντρου, επί της οδού Καρδίτσης 5), μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 2105812080.

Ο Δήμος έχει την δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς των ηλικιωμένων από τις περιοχές Γρηγορούσα, Δάσος και Δαφνί εφόσον υπάρχει δυσκολία και μετά από συνεννόηση.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept