Πως η τέχνη βοηθάει στην αυτογνωσία…

147

Η Συναισθηματική Διαλεκτική έχει τις ρίζες της στο  Ασιατικό Θέατρο.Είναι μια βιωματική μέθοδος που βασίζεται σε τρεις άξονες:

1.Τους δείκτες συναισθηματικής ευφυΐας

2.Το κομμάτι της επικοινωνίας και

3.Στη δραματοθεραπεία μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης και των ρόλων ( που ψυχολογικά καλούμαστε να “παίξουμε” πχ θύμα, σωτήρας, θήτης κλπ)

Η Συναισθηματική Διαλεκτική απευθύνεται  σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν τους σωστούς κώδικες επικοινωνίας και να φτιάξουν ουσιαστικές  σχέσεις γύρω τους.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να ξεπεράσουν τον φόβο της έκθεσης, να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να βγουν στην σκηνή με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, να συνεργαστούν με την ομάδα υπό συνθήκες πίεσης, να βελτιώσουν και να εξελίξουν την σκηνική τους παρουσία.

Αν πιστεύετε πως ήρθε η στιγμη να δοκιμάσετε κάτι νέο ώστε να αναδυθούν στην επιφάνεια μπλοκαρίσματα, ανασφάλειες, φοβίες και συναισθηματικές αναπηρίες τότε έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε. Από αύριο 9 έως τις 11 του μήνα στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη μπείτε στο θέατρο μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας

Η θεατρική παράσταση από την ομάδα Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης «Ζήσε … το ταξίδι» ανεβαίνει από αύριο (9/11) έως τις 11/11/2018, στις 21:00, στο θέατρο Σοφούλη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν όχι επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια Συναισθηματικής Διαλεκτικής που διοργανώνονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από τον Στέλιο Καλαθά. Υπό τη σκηνοθετική επιμέλειά του, η ομάδα Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ένα σπονδυλωτό έργο με θέμα τα ταξίδια, εκείνα που δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, άλλα που αποτελούν στόχους ζωής.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept