«Λύγισε» η  Σαρλίζ Θέρον…

331

Oι ηθοποιοί έχουν μάθει να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους αλλά και να δείχνουν αλώβητοι σε οποιαδήποτε κριτική. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τη  Σαρλίζ Θέρον η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την ευαίσθητη πλευρά της.

Όταν είδε την ταινία «Black Panther» αισθάνθηκε πολλά περισσότερα από ικανοποίηση για το τελευταίο δημιούργημα των Marvel Studios.Ήταν μια συναισθηματική υπενθύμιση του παρελθόντος της – της παιδικής ηλικίας που πέρασε μέσα στις πρακτικές διακρίσεων του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νότια Αφρική κατά την εποχή του απαρτχάιντ και είμαι πάρα πολύ λευκή Αφρικανή που έζησε και αναπτύχθηκε κάτω από εξαιρετικά σκοτεινές συνθήκες και αυτό πραγματικά σε σημαδεύει ως άνθρωπο» δήλωσε η Θέρον σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάικλ. Μπ. Τζόρνταν στο πλαίσιο του «Actors on Actors» του Variety. «Είτε πρόκειται για ιδεολογία ή όχι, ζείτε με αυτήν».

Η Θέρον ανέφερε ότι ήταν 15 ετών, όταν οι νόμοι για το απαρτχάιντ καταργήθηκαν τελικά, αλλά τα αποτελέσματά του στην ίδια εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα. Η ηθοποιός στην πραγματικότητα αντέδρασε με δάκρυα στα μάτια της, όταν ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν τη ρώτησε πως ένιωσε όταν είδε πρώτη φορά την ταινία «Black Panther».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept