Το τεστ προσωπικότητας του Jung που υποδεικνύει τι καριέρα ταιριάζει στον χαρακτήρα μας

122

Ένα τεστ προσωπικότητας που όλες αξίζουμε να κάνουμε.

Ένα τεστ βασισμένο στη θεωρία του Carl Jung, την οποία η Katharine Cook Briggs ανέλυσε και παρουσίασε σε μορφή ερωτήσεων οι οποίες μπορούν να μας οδηγήσουν σε άκρως ενδιαφέρονται συμπεράσματα σχετικά με τον επαγγελματικό μας προσανατολισμό.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά στοχευμένο ερωτηματολόγιο που σκοπό έχει να μας δώσει πληροφορίες και εξηγήσεις σχετικά με τον τύπο της προσωπικότητάς μας, τα Πανεπιστήμια στα οποία… θα μεγαλουργούσαμε και την επαγγελματική πορεία η οποία βάσει της ψυχοσύνθεσής μας θα αποδεικνυόταν ιδανική για εμάς.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκεις βάσει της θεωρίας του Yung; Στους συναισθηματικούς, τους διπλωμάτες, τους εξερευνητές ή εκείνους που παρουσιάζουν την –εξαντλητική σε πολλές περιπτώσεις- τάση να υπεραναλύουν τα πάντα;

Είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής; Έχεις περισσότερα κριτική ή αντιληπτική ικανότητα; Πώς αντιλαμβάνεσαι τα λόγια και τις πράξεις των γύρω σου; Αυτά είναι μόλις μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στο επιστημονικό αυτό τεστ προσωπικότητας.

Δεν αποτελούν, όμως, τον μοναδικό λόγο για να πεις το «ναι» στην πρόκληση και να «μελετήσεις» λίγο περισσότερο τον εαυτό σου.

Τι θα έλεγες αν μάθαινες με ποια διάσημη προσωπικότητα παρουσιάζεις τα περισσότερα κοινά βάσει της προσωπικότητάς σου;

Κι όμως, θα πάρεις και αυτή την απάντηση. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τεστ έχουν μέχρι στιγμής κάνει περισσότεροι από 163 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Αποδέξου την πρόκληση και μάθε για εσένα όσα κανείς μέχρι σήμερα δεν σου έχει πει.

Δεν έχεις παρά να τολμήσεις πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept