Δουλειά δεν είχαν δουλειά βρήκαν! Ξοδεύουν ώρες για να βγάλουν selfies

122
SELFIE-facebook
Ορισμένες γυναίκες έχουν φτάσει στο σημείο να ξοδεύουν ακόμη και 5 μέρες την εβδομάδα για να βγάζουν ωραίες selfies. Το θέμα είναι πως αυτή η συμπεριφορά ξεπερνά τα όρια του φυσιολογικού trend κι επηρεάζει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο και πολλές κυρίως γυναίκες παίρνουν το όλο θέμα πολύ στα σοβαρά σε σημείο να φτάνει στα όρια της ψυχοπαθολογίας.
Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία, οι νεαρές γυναίκες ηλικίας από 16 έως 25 ετών αφιερώνουν πέντε ώρες την εβδομάδα στη λήψη selfies φωτογραφιών. Και αν ο συνολικός χρόνος φαντάζει υπερβολικός, υπάρχει εξήγηση που λέει ότι κάθε νεαρή κοπέλα τραβά κατά μέσο όρο τρεις selfies την ημέρα, ξοδεύοντας 16 λεπτά για την κάθε μια.
Το διάστημα αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία (όπως χτένισμα και μακιγιάζ) και φυσικά τις δεκάδες δοκιμές, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη γωνία λήψης, σε συνδυασμό με την επιθυμητή έκφραση του προσώπου.
Εξάλλου, για πολλές γυναίκες αυτής της ηλικίας, μια επιτυχημένη selfie πόζα, με πολλά likes και θετικά σχόλια στα social media, είναι φαίνεται αρκετή για να τους φτιάξει τη μέρα.
Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept