Σεμινάριο για το άγχος στα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς

153
mark for Vetta pse jane
Το άγχους θωρείται πως είναι το δεύτερο συχνότερο πρόβλημα που σχετίζεται με τις συνθήκες επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας στην Ευρώπη. Είναι γεγονός πως όλοι μας περνάμε μέρες που δεν πάνε τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Αυτό μας γεμίζει με άγχος και στρες.
Στο πλαίσιο αυτό η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ (ΕΕΦΑΜ), οργανώνει το σεμινάριο: «Αποτελεσματική διαχείριση άγχους» στις 6 Ιουνίου 2015 στο Ξενοδοχείο Electra Palace στην Πλάκα. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς τη δυνατότητα μιας ολιστικής προσέγγισης της έννοιας του άγχους, συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη.
Όπως λένε οι ειδικοί, για να αντιμετωπίσουμε το άγχος, πρέπει πρώτα να μάθουμε τί είναι, πώς προκαλείται, ποιος είναι ο ρόλος του οργανισμού μας και του περιβάλλοντος στην εκδήλωση του, και αφού κατανοήσουμε και εμβαθύνουμε σε αυτά να μάθουμε τεχνικές που μας εκπαιδεύουν προς μια επιτυχημένη διαχείριση των δύσκολων  καταστάσεων.
Το σεμινάριο, τονίζουν οι αρμόδιοι, θα είναι πολύ χρήσιμο τόσο για την υγεία μας όσο και για την αποτελεσματικότητα στη δουλειά μας αφού θα μας διδάξει πώς να διαχειριζόμαστε πιο ανώδυνα τις δύσκολες περιστάσεις και να παραμένουμε δραστήριοι και αποτελεσματικοί. Μυεί στο τί είναι το άγχος και πώς προκαλείται, στο ποια τα συμπτώματα του, και στο πως μπορούμε να μετράμε την ένταση και την επίδραση του.
Στη συνέχεια θα μας μυήσει σε ένα Πρόγραμμα Διαχείρισης Άγχους βασισμένο στην ικανότητα της αυτοπαρατήρησης,  σε μεθόδους βιοανατροφοδότησης, στον έλεγχο των συναισθημάτων, σε τεχνικές χαλάρωσης, αλλά και σε τεχνικές γνωστικής αναδόμησης και ολιστικής αναδιοργάνωσης της ζωής και της δουλειά μας.
Οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες. Για εγγραφές απευθυνθείτε στη Γραμματεία της ΕΕΦΑΜ κα Μαρία Πατσάνη τηλ. 2106753159 κιν. 6944869818 Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη 09:00-14:00, ή στείλτε email στο eefam@otenet.gr.
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept