Τι κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωση του διάσημου ηθοποιού

118

10
Οι φωτογραφίες-σοκ που δείχνουν τον ταλαντούχο ηθοποιό με το όμορφο αψεγάδιαστο πρόσωπο να κυκλοφορεί σε τραγική κατάσταση στους λονδρέζικους δρόμους, με ένα μπουκάλι βότκας ανα χείρας, με χαμένο βλέμμα και παραπανίσια κιλά έχουν προκαλέσει σοκ.
Τι κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωση του διάσημου από ταινίες όπως το «Matchpoint», Μέγας Αλέξανδρος και από την τηλεοπτική σειρά Tudors;  Βρετανικά δημοσιεύματα μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες αναφέρονται στην κατάχρηση αλκοόλ από το «είδωλο» μυριάδων φαν, κάνοντας μια «βουτιά» στο παρελθόν του.
jonathan3
Για τα προβλήματα με το αλκοόλ μερίδιο ευθύνης θα μπορούσαν να έχουν σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ μια δυσλειτουργική παιδική ηλικία, η οποία εξακολουθεί να τον κατατρύχει.
Οι περιπέτειες του διάσημου αστέρα με τη κατάθλιψη και το αλκοόλ δεν είναι κάτι το νέο: του είχε απαγορευτεί η είσοδος σε πτήση στο αεροδρόμιο JFK γιατί ήταν σε κατάσταση μέθης, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου το 2007, για τον ίδιο λόγο λίγο μετά την κηδεία της μητέρας του που πέθανε σε ηλικία 50 ετών από ανακοπή, ενώ προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας το 2011.
mayers30
matchpoint1
Ο ίδιος όπως γράφει η «Ντέιλι Μέιλ» έχει παραδεχθεί πως όταν ήταν παιδί ξόδευε τα χρήματα του στο ποτό, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να κλέβει για να εξασφαλίσει το φαγητό του… Ο πατέρας τους, μουσικός, είχε εγκαταλείψει την οικογένεια όταν ο Τζόναθαν ήταν τριών, και η μητέρα του Τζεραλντίν, δεν κατάφερε να επωμιστεί το βάρος να μεγαλώσει τέσσερα παιδιά. Παρά την υποστήριξη των παππούδων του, ο ηθοποιός είχε δύσκολη εφηβική ηλικία και πολλές φορές στο σχολείο είχε τιμωρηθεί με αποβολές.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept