Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαζωνάκη για την προσωπική του ζωή…

98

mazonakis-600x262
Ο τραγουδιστής τονίζει: «Ένα τίμημα που σίγουρα έχω πληρώσει είναι η έλλειψη του προσωπικού χρόνου. Το να μην έχω περισσότερο χρόνο για να ασχοληθώ με το Γιώργο».
Υπήρξαν στιγμές που ένιωσε να χάνει το Γιώργο και να εγκλωβίζεσαι στο Μαζωνάκη; Ο ίδιος απαντά στο περιοδικό ΕΓΩ: «Ναι, αλλά όχι έτσι, όπως ενδεχομένως, το φαντάζεται κάποιος, με τη έννοια δηλαδή, ότι είμαι μόνο ο Μαζωνάκης. Ποτέ δεν εγκλωβίστηκα στο επίθετο μου και μόνο».
Πώς κατάφερε να μείνει προσγειωμένος; «Αυτό που με κράτησε down to earth ήταν ότι υπήρξαν στιγμές που έβαλα τον εαυτό μου μέχρι και στον πάτο» είπε.
Για την προσωπική του ζωή που άφησε πίσω για την καριέρα τόνισε ότι δεν μετανιώνει: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα Αν άρχιζα από την αρχή, πάλι τα ίδια θα έκανα».
Σκέφτεται τώρα να κάνει οικογένεια είπε: «Μπορεί και να το έκανα. Πάντως, τον τελευταίο χρόνο είμαι σε μια φάση συντροφικότητας. Μπορεί πριν να μην ήμουν- ή να πίστευα ότι ήμουν, αλλά στην ουσία να μην ίσχυε κάτι τέτοιο».
ΠΗΓΗ: gossip-tv

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept