ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ: «Μετάνιωσα που πούλησα το νησί- Εκεί βρίσκεται ο τάφος της μάνας μου»

211

athina
Η χρυσή κληρονόμος Αθηνά Ωνάση φαίνεται να έχει μετανιώσει που πούλησε το Νησί του Σκορπιού στο οποίο βρίσκεται ο τάφος της μητέρας της.
Αυτή είναι η είδηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Λοιπόν, η οποία στηρίζεται στα όσα η χρυσή κληρονόμος είχε εξομολογηθεί σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος το οποίο βρίσκεται στην Ελλάδα και διατηρεί επαφή με την ίδια και τον σύζυγό της.
«Δεν έπρεπε να πουλήσω το νησί. Εκεί βρίσκεται ο τάφος της μάνας μου», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε σε στιγμή εξομολόγησης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αθηνά νιώθει πως δεν είχε ποτέ καμία σχέση και κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τον Σκορπιό, έχει ωστόσο μετανιώσει για την πώλησή του στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, καθώς εκεί βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της.
«Ήταν πολλοί αυτοί που την είχαν συμβουλέψει να μην πουλήσει το νησί. Ακόμη και πρόσωπα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή της και δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με την οικογένεια Ωνάση. Δυστυχώς, δεν τους άκουσε και τώρα το έχει μετανιώσει πικρά», αναφέρει στο Λοιπόν το πρόσωπο που μετέφερε την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept