ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!

313

sxeseis

ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Δεν σε θέλει και την στιγμή που πας να φύγεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει την σχέση σας; Μάλλον κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να το κοιτάξετε και οι δυο. Αν πάλι εκείνος δεν μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση, σίγουρα θα πρέπει να το κοιτάξεις εσύ.

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Στις «τοξικές» σχέσεις κατά καιρούς έχουν αναφερθεί πολλοί επιστήμονες. Βέβαια χωρίς να θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε μια τέτοια είδους σχέση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «αρρωστημένη». Ενώ δεν σε θέλει, μόλις πας να του πεις αντίο, σε βρίσκει sexy- όμορφη και ιδιαίτερα γοητευτική.

Τι του συμβαίνει τελικά;

Είναι σχεδόν σίγουρο, πως για να σε φτάσει να αγγίξεις τα όρια σου, μάλλον δεν ταιριάζετε καθόλου. Η μέρα με τη νύχτα θα σας χαρακτήριζε κάποιος. Αν λοιπόν εσύ αναζητάς συντροφικότητα, δέσμευση και αποκλειστικότητα και εκείνος στο άκουσμα των λέξεων και μόνο προσπαθεί να βρει τρύπα να κρυφτεί, τότε θα πρέπει να το δεις το θέμα από άλλη οπτική. Μπορείς να ανεχτείς μια τέτοια κατάσταση; Αν δεν μπορείς τότε φύγε και μάλιστα πολύ μακριά του. Αν μείνεις κατά την πιθανότερη εκδοχή το λάθος θα είναι δικό σου.

Τα λόγια του συχνά σε πείθουν πως κάτι μέσα του άλλαξε. Θες να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Άλλωστε τα «κακά» παιδιά πάντα πείθουν περισσότερο. Αν λοιπόν είσαι αποφασισμένη για την μεγάλη επιστροφή του «ασώτου», τότε κινήσου με βηματάκια αργά. Μην του τα δώσεις όλα. Και θυμήσου ότι ακριβώς του έδωσες στο παρελθόν και δεν το εκτίμησε. Και όπως λένε οι παλαιότεροι «Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται…».

Όπως και να έχει προστάτεψε τον εαυτό σου και μην πέσεις στην παγίδα του «ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ»!

Φυσικά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε μόνο τος άνδρες για τέτοιου είδους συμπεριφορές…..

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept