Εσείς το γνωρίζατε; Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει τα αισθήματά σας

503

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας, αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση σας!

Μπορεί να μην το παρατηρήσετε, αλλά αυτή, η μικρή κίνηση με το χρόνο αλλάζει…

Ακόμη και το φευγαλέο άγγιγμα δείχνει το πραγματικό νόημα των αισθημάτων σας.

1. Η μια παλάμη πάνω από την άλλη.

Πιθανόν ο πιο συνηθισμένος τρόπος κρατήματος χεριών. Συνήθως, αυτός που έχει το χέρι του από πάνω έχει έναν πιο κυρίαρχο ρόλο στην σχέση. Αυτό συχνά ερμηνεύεται ως προστατευτική στάση. Πολλοί άντρες έχουν την τάση να το κάνουν αυτό, ειδικά όταν διασχίζουν τον δρόμο με τις συντρόφους τους ή περνάνε από πολυσύχναστες διασταυρώσεις.

2. Τα δάχτυλα που συμπλέκονται.

Τα ζευγάρια που βάζουν τα δάχτυλά τους ανάμεσα στα δάχτυλα του άλλου, συνήθως έχουν μια βαθύτερη σύνδεση. Έχουν ξεπεράσει την απλή φυσική έλξη και αισθάνονται βαθιά συναισθήματα για τον άλλον σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο οι σύντροφοι δείχνουν, ότι νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, αισθάνονται άνετα να δείξουν τα τρωτά τους σημεία και είναι ειλικρινείς μεταξύ τους.

3. Το πιάσιμο του δαχτύλου.

Αυτός ο τρόπος δείχνει, ότι αισθάνεστε πολύ άνετοι και χαλαροί με τον σύντροφό σας. Στην ουσία αυτό το είδος κρατήματος είναι αρκετά ρομαντικό και παιχνιδιάρικο.

4. Πιάσιμο και με τα δυο χέρια.

Αυτός ο τρόπος σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και υποδηλώνει ένα βαθύτερο δέσιμο. Ωστόσο, αυτή η στάση σημαίνει πολλά παραπάνω από το κράτημα χεριών. Σε αυτή την περίπτωση, ο σύντροφός σας είναι ευγενής και προστατευτικός.

5. Από το μπράτσο

Αυτή η χειρολαβή χρησιμοποιείται συχνά όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί κάποια κοινωνική εκδήλωση.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept