Η ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! Η ιστορία μιας οικογένειας που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη- Το μυστικό!

56

sidirodromikoooo

Η σκηνή της τραγωδίας και η φοβερή αποκάλυψη
Ένα φρικτό έγκλημα πάθους με θύμα μια 34χρονη γυναίκα μάνα τεσσάρων παιδιών, έλαβε χώρα στην Γαλλία.

Οι λεπτομέρειες προκαλούν φρίκη, καθώς δράστης ήταν ο ίδιος της ο σύζυγος.

Ο 37χρονος Guillaume Grémy, είχε πάρει διαζύγιο από την Émilie Hallouin πριν από τρία χρόνια, αλλά ήθελε να επιστρέψει και πάλι σ΄εκείνη. Ωστόσο η Émilie δεν ανταποκρινόταν θετικά.
Έτσι ο δράστης αποφάσισε να πεθάνουν μαζί. Τι έκανε; Την έδεσε από τους καρπούς και τους αστραγάλους με ισχυρή ταινία πολυαιθυλενίου στις σιδηροδρομικές γραμμές, στην πόλη Μποβιλιέ της βόρειας Γαλλίας, και περίμενε να περάσει η αμαξοστοιχία TGV, η οποία κινούταν με 321 χιλιόμετρα την ώρα!
Μόλις κατάλαβε πως το τρένο πλησίαζε, στάθηκε και αυτός μπροστά στις γραμμές.
Αποτέλεσμα ήταν η άτυχη 34χρονη να διαμελιστεί, ενώ κομμάτια του συζύγου της να βρεθούν διάσπαρτα.

Χαρακτηριστικό είναι πως η αμαξοστοιχία κινούταν τόσο γρήγορα, που κατάφερε να σταματήσει τρία χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας.

Η αστυνομία είπε ότι βρέθηκε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο κοντά στη σκηνή της τραγωδίας, γεγονός που τους επέτρεψε να ταυτοποιήσουν γρήγορα τα θύματα. Η Émilie Hallouin εργαζόταν ως γραμματέας και ο Guillaume Grémy ήταν μηχανικός αυτοκινήτων. Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις θα διεξαχθούν εντός μερικών ημερών ως μέρος της έρευνας για τους θανάτους, πρόσθεσε η αστυνομία.

Να αναφέρουμε τέλος, πως εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως η δολοφονία αυτή ήταν «η πράξη ενός ανθρώπου που στη συνέχεια μάθαμε ότι υπέφερε από σοβαρή και μακροχρόνια κατάθλιψη. Μάθαμε ότι χώρισαν πριν από τρία χρόνια και ο άντρας επιθυμούσε επανένωση, αλλά η σύζυγός δεν ανταποκρινόταν».

ΠΗΓΗ: star.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει