Κερασάκι στην τούρτα της έλλειψης προσωπικού, το περιστατικό στο ΔΑΦΝΙ

194

γιατροι 10
Θύελλα διαμαρτυριών στον ιατρικό κόσμο έχει ξεσηκώσει το περιστατικό στο Δαφνί, με το ΔΣ των νοσοκομειακών γιατρών να καταγγέλλει τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία που είναι μάντεις κακών και για το μέλλον.
Ειδικότερα , σε επιστολή που έστειλε το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ τονίζεται πως τα δημόσια νοσοκομεία έχουν εγκαταλειφθεί σε ό, τι αφορά στις προσλήψεις νοσηλευτικού, παραϊατρικού και ιατρικού προσωπικού εδώ και πολλά χρόνια.
Σημειώνει πως το τραγικό αυτό περιστατικό που συνέβη στο ψυχιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα Δαφνί «ήταν αναμενόμενο,  ανάλογα περιστατικά, ίσως λιγότερο τραγικά, είχαν συμβεί και σε άλλα νοσοκομεία στο παρελθόν για τους ίδιους λόγους.  Οι ελλείψεις νοσηλευτικού, παραϊατρικού και ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία πλέον είναι τραγικές και αν δεν θρηνήσαμε περισσότερους νεκρούς οφείλεται στην αυτοθυσία του εναπομείναντος προσωπικού».
Επισημαίνει δε, πως η ΕΔΕ « δεν θα δώσει λύση, γιατί οι πραγματικοί ένοχοι είναι οι ελλείψεις προσωπικού και αυτοί που τόσα χρόνια δεν φρόντισαν να τις καλύψουν».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept