Κολαστήριο έχει καταντήσει το "Δαφνί" για ασθενείς – εργαζόμενους…

110

 
Δαφνι
Σε αναμμένα κάρβουνα είναι όλοι οι εργαζόμενοι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, μετά και το τρίτο κρούσμα που εκδηλώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες. αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες , ασθενής ιδιαίτερα επιθετικός και επικίνδυνος άρπαξε από τον λαιμό εργαζόμενο του νοσοκομείου κι ίσως αν δεν ήταν άμεση η επέμβαση, να πλήρωνε με τη ζωή του.  Η τραγωδία αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση άλλων εργαζομένων, που κατάφεραν και απομάκρυναν τον μαινόμενο ασθενή από τον σοκαρισμένο νοσηλευτή.
Το θέμα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης παραμένει ψηλά στην ατζέντα του νέου Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, κατά τις δηλώσεις του στην τελετή παράδοσης – παραλαβής. Η έλλειψη προσωπικού αλλά κι οι αδυναμίες στο χώρο της Υγείας έχουν φανεί ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο νοσηλευτήριο που έχει καταντήσει κολαστήριο για ασθενείς κι εργαζόμενους, με αλλεπάλληλα περιστατικά βίας.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept