Τρίτωσε το κακό στο Δαφνί – Βρέθηκε νεκρός ο τρόφιμος που είχε εξαφανιστεί!

93

δαφνι
Νέες αναταράξεις προκαλεί η υπόθεση του 34άχρονου, που βρέθηκε νεκρός στο δάσος Χαϊδαρίου. Ο ασθενής ήταν χτυπημένος από λοστό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ήταν τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί, που διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων, οι οποίοι ωστόσο έχουν καταγγείλει ότι δεν μπορούν να δουλέψουν κάτω υπό αυτές τις συνθήκες. Το Υπουργείο Υγείας γνωρίζει την κατάσταση και επιδιώκει αλλαγές, ωστόσο, οι εξελίξεις μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι ραγδαίες και τα κρούσματα απανωτά.
Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος άντρας αποτελεί το τέταρτο θύμα της έλλειψης προσωπικού και διοίκησης του συγκεκριμένου ψυχιατρικού ιδρύματος, μετά τα τρία θύματα της πυρκαγιάς που προκάλεσε στις αρχές Σεπτεμβρίου ασθενής που ήταν «κρατούμενος», όταν κατάφερε να λύσει τους ιμάντες με τους οποίους ήταν καθηλωμένος αλλά και  του γεγονότος ότι σκοτώθηκε άλλος , όταν τον έπιασε αμόκ.
Ο 34χρονος τρόφιμος που βρέθηκε νεκρός,  δεν είχε συμπληρώσει ούτε καν 24 ώρες ακούσιας νοσηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες. Εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι αποφάσισαν να του χορηγηθεί αντιτετανικός ορός. Ο 34χρονος όταν μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία, που είναι κοντά στην έξοδο, επιχείρησε να διαφύγει και τα κατάφερε. Το προσωπικό, μόλις αντιλήφθηκε  την απουσία του ενημέρωσε την Αστυνομία για την απόδρασή του και λίγες ώρες αργότερα ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο τέρμα της οδού Παπαναστασίου στο δάσος Χαϊδαρίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νοσηλευόμενος του ΨΝΑ έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, το οποίο εξαρχής αποκλείστηκε να προκλήθηκε από όπλο, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο θάνατός του είναι ατύχημα, εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.
Ο άνδρας νοσηλευόταν στο Δαφνί με εισαγγελική εντολή καθώς είχε επιχειρήσει να τερματίσει τη ζωή του χρησιμοποιώντας ξυραφάκια.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept