Στη Λάρισα το συνέδριο των ψυχιάτρων από 23 ως 26 Απριλίου

121

ψυχιατρικη
Τα σκοτάδια του νου κι οι νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας στον τομέα της Ψυχιατρικής εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επιβαρύνει τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και τους ψυχικά ασθενείς αλλά και την καθημερινότητα των «υγιών» ανθρώπων πρόκειται να συζητηθούν μεταξύ άλλων στο συνέδριο των ψυχιάτρων.
Το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής και το 2ο Ψυχοφαρμακολογικό Πανελλήνιο Συνέδριο πραγματοποιούνται από 23 ως 26 Απριλίου στη Λάρισα στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial». Στο Συνέδριο θα ενσωματωθεί η 29η Εκπαιδευτική Ημερίδα της Ένωσης Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων και η 1η Πανελλήνια Επιστημονική Ημερίδα του Τομέα Νέων Ψυχιάτρων της ΕΨΕ.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Συνεδρίου αφορά το γεγονός ότι ο τόπος διεξαγωγής του είναι η Λάρισα, ο τόπος που έζησε για πολλά χρόνια, δίδαξε και πέθανε ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής με σημαντική συμβολή στα ψυχιατρικά πράγματα.
Η διεξαγωγή του 23ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ψυχιατρικής,  ένα χρόνο μετά τη διεξαγωγή του 22ου υπαγορεύεται από τις εκπαιδευτικές και επιστημονικές ανάγκες που γεννά τόσο στους ασθενείς, όσο και στους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, η πίεση που ασκεί η κοινωνική και οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και η ανάγκη δόκιμων επιστημονικά και επαγγελματικά τρόπων αντιμετώπισής της. Η θεματολογία του Συνεδρίου καλύπτει όλους τους κύριους τομείς άσκησης της Ψυχιατρικής.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας: https://www.psych.gr/
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept