Σε μετά θάνατον ψυχανάλυση καταφεύγουν οι ειδικοί για τον ψυχοπαθή πιλότο

140
Human brain function grunge with gears

Τουλάχιστον 78 διαφορετικά DNA κατάφεραν και απομόνωσαν  οι ερευνητές του σημείου όπου διαδραματίστηκε η συντριβή του Airbus A320 της «Germanwings», με 150 επιβάτες, στις Γαλλικές Άλπεις.

Την ίδια ώρα, πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις για την προσωπικότητα του συγκυβερνήτη, ο οποίος φαίνεται πως προκάλεσε εσκεμμένα την καταστροφή. Ο αυτόχειρας-καμικάζι Αντρέας Λούμπιτς φαίνεται πως έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα, γι’ αυτό τώρα, ψυχίατροι και ψυχοθεραπευτές από τη Γερμανία και τη Γαλλία προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του ανθρώπου που φέρεται ως υπαίτιος της μαζικής δολοφονίας.

Σε δημοσίευμα της, η γερμανική εφημερίδα «Bild» φιλοξενεί τη θεωρία ενός Γερμανού ψυχοθεραπευτή, του Κρίστιαν Λούντκε, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής ότι «το να οδηγήσει κανείς στον θάνατο 149 ανθρώπους δεν είναι μια σκέψη της στιγμής, αλλά ένα σχέδιο προμελετημένο, καλά οργανωμένο. Με τη φαντασία του, ο Λούμπιτς είχε ζήσει το ράλι του θανάτου πάνω από 100 φορές. Άτομα σαν και αυτόν έχουν απίστευτη επιθετικότητα. Πρόκειται για καταθλιπτικές προσωπικότητες. Λίγο πριν από την αυτοκτονία, τα άτομα αυτά σταματούν κάθε είδους κοινωνική ζωή, αποφεύγουν ακόμα και τους φίλους τους, αφού δεν εμπιστεύονται κανέναν. Αν γυμνάζονται, σταματούν την άθληση, κλείνονται τελείως στον εαυτό τους. Διακατέχονται από απέραντο άγχος».


Ομοφυλόφιλος ο Αντρέας Λούμπιτς;

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της «Mirror» και της «Express», ο 28χρονος επισκεπτόταν συχνά ιστοσελίδες αναζητώντας τρόπους αυτοκτονίας, αλλά και ιστοσελίδες με γκέι πορνό! Οι βρετανικές εφημερίδες επισημαίνουν πως, προ μηνών, είχε κάνει αναζήτηση στο Διαδίκτυο για θέματα που σχετίζονταν με αυτόχειρες, αλλά και ιστοσελίδες για «σεξουαλικές διαστροφές».

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept