Γυναίκες αυτό φταίει: Να γιατί οι άνδρες δεν σας ικανοποιούν στο κρεβάτι

607

Τα  «χάπια του έρωτα» έφεραν τα… κάτω, πάνω στην  ερωτική ζωή  χιλιάδων Ελλήνων και βοήθησαν τουλάχιστον ένας στους πέντε άνδρες που υποφέρουν από ανικανότητα, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. 

Οι ειδικοί πάντως, εξακολουθούν να εφιστούν την προσοχή ως προς τη λήψη, τις παρενέργειες και τους κινδύνους. Τα σκευάσματα αυτά, απευθύνονται σε αυτούς που έχουν κάποια μορφή ανικανότητας και όχι σε αυτούς που θέλουν επιδόσεις πρωταθλητή του σεξ.

«Η μελέτη μας αφορούσε στην παρακολούθηση πέντε χιλιάδων περιστατικών, που πήραν συνταγές είτε από το κέντρο μας, είτε από άλλους γιατρούς, είτε από φαρμακοποιούς, αλλά και από φίλους, όπως και από το ίντερνετ», λέει ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών με αφορμή την πρόσφατη έρευνα σε δείγμα 5000 ερωτηθέντων.

Οι περισσότεροι αποκάλυψαν ότι καταπίνουν τα χάπια με αγωνία για την προσδοκώμενη επίδοση,  ειδικά όταν πρόκειται για μια νέα σύντροφο, που θέλουν να εντυπωσιάσουν.

Αυτή είναι η παγίδα του άνδρα, αφού η αγωνία που προηγείται, καταργεί τελικά ,την επιθυμία! Το στρες της απόδοσης είναι αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό και “μπλοκάρει “.Κι αυτό είναι το λάθος, αφού στην ουσία,  τα χάπια υποβοηθούν την επιθυμία. Γιατί, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, δεν λειτουργούν.

Σε γενικές γραμμές πάντως, υπάρχει και ο παράγοντας…αποτυχίας.

«Η αποτυχία δράσης των χαπιών ανέρχεται συνολικά στο 30%, δηλαδή τρεις στους δέκα άνδρες μπορεί να μην δουν  αποτέλεσμα. Δεν δρα όλες τις φορές το ίδιο. Δηλαδή, κάποιες φορές το φάρμακο, που λειτούργησε σε προηγούμενη χρήση και μετέτρεψε τον άνδρα σε Σούπερμαν στο κρεβάτι, μπορεί να έχει μηδενική δράση σε κάποια επόμενη φορά», επισημαίνει ο χειρουργός – ουρολόγος – ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Χρήστος Φλιάτουρας.

Σημαντικό: Οι άνδρες να  πίνουν δύο ποτήρια νερό για να αυξηθεί ο όγκος αίματος και να διαχυθούν καλύτερα στον οργανισμό.( Οχι με  χυμό γκρέιπφρουτ και οχι στο  αλκοόλ)

Παρενέργειες

Πολύ έντονη στύση, μεγάλης διάρκειας (οι γιατροί τη λένε παράταση ή πριαπισμό): Στους περισσότερους άνδρες αυτό αρέσει, αλλά και στους συντρόφους των ανδρών.

Πονοκέφαλος: Σχετικά πολύ συχνός, που δε μοιάζει με τον πονοκέφαλο που προσποιούνται οι γυναίκες όταν θέλουν να αποφύγουν τον εραστή τους. Είναι ενοχλητικός και μπορεί να περάσει με λίγο παραπάνω νερό και ασπιρίνη.

Ζάλη: Ένα είδος ζάλης, θολούρας, που είναι σχετικά καλά ανεκτή, όπως όταν πίνετε αλκοόλ

Γαλάζια όραση: Είναι ανεκτή, αφού κάνει ακόμα και τα μαύρα μπλε, δηλαδή πιο καλοκαιρινά ακόμα και στο καταχείμωνο.

Ερυθρότητα στο πρόσωπο: Θα σας προδώσει, γιατί η γυναίκα θα ανησυχήσει μήπως πάθατε εγκεφαλικό.

Μια τάση για εμετό, που θα παρεξηγηθεί από καχύποπτους συντρόφους ως απέχθεια στο πρόσωπό τους, ή ως δικαιολογία για να την αποφύγετε.

Κλειστή μύτη όπως στα κρυολογήματα του χειμώνα…

Ανησυχητικές παρενέργειες

• Πόνος στο στήθος
• Ζαλάδα
• Τάση για λιποθυμία
• Απώλεια όρασης
• Δυσκολία αναπνοής, πρήξιμο στα χείλη και στα βλέφαρα, όπως σε αλλεργική αντίδραση σε τροφές (αναφυλαξία)
• Ανεξέλεγκτοι σπασμοί

O Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης καταλήγει: “Αν τα έχετε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, από φίλους, από συνεργάτες ή και την ερωμένη σας, πάρτε μια δεύτερη γνώμη από κάποιον ειδικό.”

Πολλές φορές η υγεία του σεξ, έχει σχέση με την υγεία της καρδιάς και μόνο ένας γιατρός μπορεί να προλάβει και θα σας σώσει π.χ. από ένα έμφραγμα, ένα εγκεφαλικό.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept