Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το σεξ, αλλά ντρέπεστε να ρωτήσετε…

299

Υπάρχουν απορίες που σας βασανίζουν,αλλά ντρέπεστε να ξεστομίσετε;

Διαβάστε προσεκτικά, μήπως είναι κοινές με τις παρακάτω και βρείτε την απάντηση που ζητούσατε…

1. Είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να διεγείρεται παρακολουθώντας άλλες γυναίκες σε πορνοταινίες;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το να διεγείρεται μια γυναίκα παρακολουθώντας γυναίκες να κάνουν σεξ σημαίνει απλά πως είναι ενεργή  σεξουαλικά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε σημαίνει πως θέλει απαραίτητα να κάνει σεξ με μια γυναίκα.

2. Μπορεί να υποστεί κάταγμα το πέος;

Μπορεί να τραυματιστεί. Κατά τη διάρκεια έντονου σεξ ή αυνανισμού μπορεί ένα πέος, να υποστεί κάταγμα. Όταν είναι σε στύση διογκώνεται με αίμα. Η βίαιη κάμψη του κατά τη διάρκεια ενός επιθετικού σεξουαλικού παιχνιδιού μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό. Στην περίπτωση αυτή συνιστάται επείγουσα ιατρική βοήθεια και κατά πάσα πιθανότητα χειρουργική επέμβαση.

3. Τι γίνεται αν βγει το προφυλακτικό;

Αν ανησυχείτε για πιθανή εγκυμοσύνη, θα πρέπει να προχωρήσετε σε επείγουσα αντισύλληψη. Αν βέβαια υπάρχει και κάποια υποψία για σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, θα πρέπει να προχωρήσετε στις ανάλογες εξετάσεις.

4. Είναι δυνατόν να ουρήσει κανείς κατά τη διάρκεια του σεξ;

Στην πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν. Είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι υπάρχει ανάγκη να ουρήσετε, κάτι που για τις γυναίκες είναι σύμφωνα με τους ειδικούς σεξολόγους πολύ καλή είδηση γιατί σημαίνει πως έχει χτυπηθεί το σημείο G. Ενώ είναι δυνατόν να διαρρεύσουν ούρα κατά τη διάρκεια του σεξ, ειδικά αν η κύστη είναι πραγματικά πλήρης, αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι ούρα, αλλά γυναικεία εκσπερμάτιση που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του οργασμού.

5. Είναι δυνατόν να διαρρεύσουν αέρια από τον κόλπο κατά τη διάρκεια του σεξ;

Κι όμως είναι! Πρόκειται για ένα φαινόμενο φυσικό, πάνω στο οποίο η γυναίκα δεν έχει κανέναν έλεγχο. Τα αέρια αυτά, δεν έχουν οσμή και οφείλονται σε παγιδευμένο αέρα στον κόλπο. Σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και ο οργασμός μπορεί να προκαλέσει τέτοια αέρια, λόγω της χαλάρωσης ορισμένων μυών.

6. Μπορεί μετά το πρωκτικό σεξ να γίνει κολπικό με το ίδιο προφυλακτικό;

Σε καμία περίπτωση! Υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθούν βακτήρια του πρωκτού στον κόλπο και να δημιουργηθούν λοιμώξεις του κόλπου ή του ουροποιητικού συστήματος. Πάντα μετά το πρωκτικό σεξ, αν πρόκειται να ακολουθήσει κολπικό, πρέπει να αλλάξετε προφυλακτικό.

7. Πώς μπορεί να διαχειριστεί κανείς ένα κυρτό πέος;

Τα πέη υπάρχουν σε κάθε μέγεθος, σχήμα και χρώμα (όπως ακριβώς και τα αιδοία). Αλλα έχουν καμπύλη προς τα πάνω, άλλα προς τα κάτω, ενώ άλλα είναι όρθια. Δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί ένα πέος με μεγάλη καμπύλη, από την στιγμή που έχει κανονική στύση και δεν προκαλεί πόνο. Αν ένα πέος είναι φυσιολογικό και αρχίζει να καμπυλώνει όσο περνάει ο χρόνος, τότε ίσως να έχει τη νόσο του Peyronie και η πιο συχνή αιτία είναι κάποιος μικροτραυματισμός κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Σ’ αυτή την περίπτωση ο άνδρας θα πρέπει να δει το γιατρό του. Διαφορετικά ένα κυρτό πέος είναι εντελώς φυσιολογικό και μάλιστα για τις γυναίκες μπορεί να είναι και πλεονέκτημα αφού μπορεί να φτάσει σε όλες τις θέσεις για να προκαλέσει γυναικείο οργασμό.

8. Tι γίνεται όταν το πέος είναι απαράδεκτα μεγάλο (ή ανυπόφορα μικρό);

Μην ντρέπεστε να συζητήσετε και να αντιμετωπίσετε τα σεξουαλικά θέματα ειδικά αν το σεξ δεν είναι απόλαυση, αλλά έχει εξελιχθεί σε… πόνο. Αν το πέος είναι μικρό και δεν μπορεί να ευχαριστήσει μια γυναίκα κατά τη συνουσία, αλλά το ζευγάρι θέλει να είναι μαζί, σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να την ευχαριστήσει ένας άνδρας με τα χέρια και το στόμα του. Αν πάλι το πέος είναι υπερβολικά μεγάλο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ λιπαντικό και να προχωρήσετε αργά.

Πηγή:medinova.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept