Όταν κάνετε έρωτα, μην αναρωτηθείτε γιατί κοιτάει το ρολόι της…

856

Ανικανοποίητο μένει μεγάλο ποσοστό γυναικών σύμφωνα με νέα έρευνα που τολμά να θίξει σε ερωτηματολόγιο, το θέμα της διάρκειας της σεξουαλικής πράξης, όχι σε ό,τι αφορά τo χρόνο, αλλά, στην απόλαυση. Το ζητούμενο βέβαια, είναι και το ανέφικτο: Ο μύθος της ταυτόχρονης κορύφωσης.

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που… επισπεύδουν τη διαδρομή μέχρι τον οργασμό, με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να απογοητεύονται και οι παρτενέρ να μένουν δυσαρεστημένες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα της αυστραλιανής εταιρείας Prolong, οι γυναίκες ζητούν λίγο χρόνο ακόμη. Υπολογίζουν ότι η ιδανική διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι, κατά μέσο όρο αγγίζει τα  16,07 λεπτά. Στην ηλικία των 36-44, η ιδανική σεξουαλική πράξη διαρκεί 16,12 λεπτά.

Οι μεγαλύτερες ηλικίες 45-54 μένουν ικανοποιημένες σε 17,3 λεπτά.

Πάντως το 78,3% των γυναικών που ρωτήθηκαν, συμφώνησαν πως  ενδιαφέρονται τόσο για την διάρκεια, όσο και για την ποιότητα του σεξ.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με έρευνα της ίδιας εταιρείας  οι άνδρες σκύβουν το κεφάλι. Άλλοι τερματίζουν στα 4 λεπτά και άλλοι φτάνουν τα 11.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept