Μάθε πως το θέλουν οι γυναίκες- Ανάλογα με την εθνικότητά τους

647

Οι Έλληνες και ειδικά εκείνοι που αγαπούν τις τουρίστριες, θα μπορούσαν  να ανοίξουν σχολή και να αποκαλύψουν πως απολαμβάνουν το σεξ οι γυναίκες ανάλογα με την εθνικότητά τους.

Επειδή όμως δεν έκαναν σχολή, ανέλαβε να κατηγοριοποιήσει τις γυναίκες, ανάλογα με τα γούστα τους, ιστοσελίδα γνωριμιών.

Η VictoriaMilan  που απευθύνεται σε  παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν το σεξ στο πλαίσιο μιας διαδικτυακής γνωριμίας, αποκαλύπτει τις προτιμήσεις των γυναικών από 21 χώρες. Κάποιες το προτιμούν χωρίς κάλτσες, άλλες στο σκοτάδι και  άλλες σε ρομαντικό ντεκορ.

Αμερικανίδες: Αν και θεωρούνται αρκετά τολμηρές στον ερωτικό πειραματισμό, φαίνεται ότι έχουν εμμονή με την ατομική υγιεινή, αφού με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας οι περισσότερες ζητούν από τους σεξουαλικούς τους συντρόφους να κάνουν απαραιτήτως ντους πριν το σεξ.

Ισπανίδες: Παρόλο που φημίζονται για το πάθος και το ταμπεραμέντο τους, οι Ισπανίδες πιθανόν να έχουν ανασφάλειες στο κρεβάτι, αφού προτιμούν το σεξ στο σκοτάδι.

Ιταλίδες: Το φιλί φαίνεται ότι παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για τις φλογερές Ιταλίδες. Δίνουν έμφαση στη δροσερή και καθαρή αναπνοή, απαιτώντας βούρτσισμα των δοντιών πριν από τα προκαταρκτικά.

Ελβετίδες και Αυστριακές: Αν και αγαπούν τον πειραματισμό στο σεξ, φαίνεται ότι προτιμούν το ασφαλές περιβάλλον, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ένα ήσυχο δωμάτιο – και σίγουρα όχι το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου – είναι αυτό που έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους για τις ερωτικές συνευρέσεις.

Δανέζες και Νορβηγίδες: Μπορεί να πουν πιο εύκολα «ναι» σε ένα one night stand με έναν άγνωστο, όμως διακρίνονται από μεγάλη υπευθυνότητα, επιμένοντας στη χρήση προφυλακτικού στις επαφές τους.

Γαλλίδες και Πορτογαλίδες: Σίγουρα δεν προκαλεί έκπληξη ότι οι ρομαντικές Γαλλίδες επιθυμούν την κατάλληλη μουσική για να την ενίσχυση της ερωτικής ατμόσφαιρας πριν το σεξ. Το ίδιο ισχύει, όμως, και για τις Πορτογάλλες που ως μεσογειακός λαός, φημίζονται για τον αυθορμητισμό τους.

Ολλανδές: Αναζητούν κατά κανόνα ένα ποτό πριν καταλήξουν στο κρεβάτι, είτε για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους είτε για να ενισχύσουν το αίσθημα της χαλάρωσης, που θα τους επιτρέψει να απολαύσουν περισσότερο τη σεξουαλική συνεύρεση.

Πολωνές: Πιθανόν έχοντας έναν πιο πρακτικό νου, επιμένουν στη χρήση λιπαντικών πριν από το σεξ.

Αγγλίδες και Σουηδές: Σεξ χωρίς καθόλου ρούχα ή εσώρουχα είναι η απαίτηση που έχουν…

Γερμανίδες και Φινλανδες: Εδώ, πάλι, υπάρχει μια εμμονή με τις κάλτσες, καθώς οι γυναίκες από αυτές τις χώρες απαιτούν από τον ερωτικό τους σύντροφο να βγάλει κατά τη διάρκεια του σεξ όχι μόνο όλα τα ρούχα, αλλά και τις κάλτσες…

Πηγή:.fthis.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept