Η φαντασίωση των ανδρών δεν περιορίζεται στους δύο

1.066

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αποκαλύπτει πως το  14,8% των ανδρών στη χώρα έχει πραγματοποιήσει ερωτικές συνευρέσεις με δύο άτομα ταυτόχρονα. Το υπόλοιπο ποσοστό, δεν το έχει, αλλά το φαντασιώνεται και για το λόγο αυτό,  η εφημερίδα δίνει οδηγίες προς… ναυτιλομένους, αφού  ως γνωστόν, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται…

Γράφει: Τα μυστικά για ένα πετυχημένο «τρίο»

1. Ο άνδρας δεν πρέπει να έχει υψηλές προσδοκίες
Το τρίο με δύο κυρίες ανεβάζει τον πήχη για τον άνδρα, ο οποίος περιμένει πολλά από την εξέλιξη της ερωτικής βραδιάς. Μπορεί όμως τα πράγματα να μην εξελιχθούν, όπως φαντάζεται.

2. Ποιος είναι κατάλληλος για «τρίο»
Εάν είστε σε σχέση, το θέμα του τρίο απαιτεί ιδιαίτερη ευαισθησία. Πρέπει η εκλεκτή της καρδιάς σας να είναι έτοιμη, για να περάσετε στο… κρεβάτι.

3. Ποιος θα είναι το τρίτο πρόσωπο;
Από την πλευρά της γυναίκας, θα πρέπει να είναι ένας άλλος άνδρας. Αλλά οι άνδρες είναι διαφορετικοί. Φυσικά θα ήθελαν να ερωτοτροπούν με δύο γυναίκες. Στην ιδανική περίπτωση, πάντως, το τρίτο πρόσωπο δεν πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος σας ή ένας συνάδελφος: προτιμήστε κάποιον δηλαδή που να μην βρίσκεται κοντά σας.

4. Αντιζηλίες
Εάν η σχέση σας είναι στη αρχή, το πιθανότερο είναι πως, όταν η αγαπημένη σας δει μία άλλη γυναίκα να σας προσφέρει ευχαρίστηση, θα αισθανθεί ζήλια. Γι΄αυτό, καλό θα είναι, να περιμένετε πρώτα η σχέση να ωριμάσει και μετά να προτείνετε το τρίτο πρόσωπο.

5. Κριτήριο επιλογής
Η δεύτερη κυρία δεν θα πρέπει να είναι πιο ωραία από την αγαπημένη σας. Γιατί τότε αρχίζουν τα… δύσκολα!

6. Το αστείο Σύμφωνα με την  έρευνα της διαδικτυακής πύλης Statista.de, το 14,8% των ανδρών συμμετείχε σε ερωτικό τρίγωνο με δύο γυναίκες.

Από την άλλη πλευρά,μόνο  8,3% των γυναικών που ρωτήθηκαν παραδέχθηκαν οτι συμμετείχαν .

Με απλά μαθηματικά, λέει η BILD , δεν βγαίνουν τα … νούμερα…

Άρα ή οι γυναίκες ψεύδονται,ή οι άνδρες, υπερβάλουν.

Πηγή:.protothema

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept