Πιείτε τριβόλι ! Το βότανο του σεξ!

1.585

Τριβόλια (tribulus terrestis ή τριβόλι ή πεντάξυλο ή κολλιτσίδα) ανθίζουν κάθε χρόνο από τον Μάη μέχρι τον Οκτώβρη.

Βλαστάνει παντού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς σκοπούς. Είναι το κύριο φυτικό συστατικό για την παραγωγή του Βιάγκρα όπως γραφει ο Κυριάκος Ταπακούδης  και είναι διάσπαρτο στην φύση, σε όλα τα χωράφια, ακόμα και στις αυλές των σπιτιών.

Οπως έχει αποκαλυφθεί σε έρευνες του Airlangga University, το τριβόλι βοηθά δραστικά στη στυτική δυσλειτουργία, στην ανδρική στειρότητα και στη χαμηλή έκκριση τεστοστερόνης.
Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι ακόμη και ένα μικρό χρονικό διάστημα θεραπείας με εκχύλισμα τριβολιού είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των διαταραχών της λίμπιντο καθώς το 50% των ατόμων που διαγνώστηκαν με μειωμένη λίμπιντο παρουσίασαν μετά τη ληψη του σημαντική βελτίωση στην σεξουαλική ορμή και πάνω από το 57% των ατόμων που αντιμετώπιζαν θέμα στυτικής δυσλειτουργίας είδαν τη σεξουαλική τους ζωή να… απογειώνεται.

Η προετοιμασία  θεραπευτικού ροφήματος:

Το βοτάνι μαζεύεται χωρίς τις ρίζες του, σε πλήρη άνθιση, μαζί με τους σπόρους του, οι οποίοι έχουν πιο έντονες ιδιότητες.
Πρέπει να βράσει μέχρις ότου μείνει πιο λίγο από το μισό το αρχικό νερό. Το εκχύλισμα σουρώνεται και φυλάσσεται στο ψυγείο για μία εβδομάδα.

Η δοσολογία είναι τρία φλιτζανάκια του καφέ την ημέρα, το τελευταίο το βράδυ πριν από τον ύπνο.
Το ρόφημα επιδρά στους άνδρες αυξάνοντας την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη, βοηθά στη σπερματογένεση αυξάνοντας τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, ενώ τονώνει και τη σεξουαλική διάθεση.
Στις γυναίκες  βοηθά να ξεπεραστούν τα διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση όπως: αϋπνία, υπερένταση, απάθεια, υπερευαισθησία και υπεραιμία.
Το βότανο μπορεί να καταναλώνεται  για απεριόριστο χρόνο χωρίς παρενέργειες.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept