Θερμά επεισόδια στο Αιγαίο, ασκήσεις επί χάρτου στο κρεβάτι

209

 

Μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση “Θαλάσσιος Λεων” στο Αιγαίο,αλλά μια άλλη άσκηση, του “Λέοντα του πορθητή” φαίνεται πως θα μονοπωλήσει για μέρες την κρεβατοκάμαρά σας.

Όσο διαρκεί η ένταση στις θάλασσες, τόσο φουσκοθαλασσιές μεγάλων μποφόρ να αναστατώνουν ερωτικά τα ελληνικά ζευγάρια.

Οι Έλληνες θέλουν έρωτα και όχι πόλεμο και αυτό το δείχνουν εμπράκτως στο σεξ.

Η τουρκική ρητορική δεν τους φοβίζει και οι παραβιάσεις στον εναέριο χώρο τους προβληματίζουν χωρίς να τους πτοούν. Νέα έρευνα που έκανε το  Ανδρολογικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με την εταιρία Alco αποδεικνύει πως τα πολιτικά πιστεύω και η οικονομική κρίση είναι ο ρυθμιστής της κρεβατοκάμαρας και όχι οι απειλές του Ερντογάν.

Σε δείγμα 800 ατόμων από ολόκληρη την Ελλάδα, ηλικίας από 17 έως 64 ετών και πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ στο ερώτημα «κατά πόσο επηρεάζει η σύγκρουση στο Αιγαίο και η επιθετικότητα της Τουρκίας την προσωπική σας ζωή;» οι περισσότεροι έδειχναν… ετοιμοπόλεμοι στο κρεβάτι. Το περίεργο είναι πως το  θερμόμετρο των αισθημάτων και της ανάγκης σωματικής εκτόνωσης,  ανέβαινε  σε συνάρτηση με τα φρονήματα των ανδρών.

Ερμηνεύοντας τα ευρήματα, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, ιδρυτής και πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, του Dubai Center of Andrology και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, εξηγεί:

«Θελήσαμε να δούμε αν η σύγκρουση στο Αιγαίο, με την επιθετικότητα της Τουρκίας να δημιουργεί φόβους για θερμά επεισόδια και πολεμικές συρράξεις, επηρεάζει τη λίμπιντο και πιο ειδικά πώς αυτή μεταφράζεται στα διάφορα ιδεολογικά ρεύματα της κοινωνίας, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.
Το θερμόμετρο της κρεβατοκάμαρας των δεξιών πολιτών ανέβηκε, όσο ανέβαιναν οι τόνοι της επιθετικής ρητορικής των Τούρκων, ενώ στους αριστερούς και κεντρώους πολίτες, η πολεμική αυτή μάλλον εισακούγεται με ψυχραιμία».

Πάντως κοινή συνιστώσα σε όλες τις παρατάξεις, είναι η  οικονομική κρίση αφού αριστεροί και δεξιοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία παραδέχθηκαν πως αυτή η κατάσταση τους έχει συνέπειες στην απόδοσή τους.

 

 

 

Η έρευνα διεξήχθη στο διάστημα 16-22 Απριλίου 2018, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε τυχαίο δείγμα ατόμων

 

Πηγή:iatropedia.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept