Μαζοχισμός η παράνοια; Έβλεπε πορνό και…

251

Ξαναμμένος  30χρονος Ταϊλανδός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραυματισμένο πέος. Εξομολογήθηκε στους γιατρούς πως έβλεπε ασταμάτητα για ώρες  πορνογραφικό υλικό όταν και ξαφνικά τον έπιασε τρέλα, όπως είπε.  Πήρε  ένα μαχαίρι και άρχισε να «ξεφλουδίζει» το όργανό του, προκαλώντας «ακατάσχετη αιμορραγία».

Βλέποντας το αίμα να αναβλύζει, ο άντρας πανικοβλήθηκε και σταμάτησε το πορνό που έβλεπε στο κινητό για να καλέσει  ασθενοφόρο, προσπαθώντας ταυτοχρόνα να σταματήσει την ανεξέλεγκτη ροή του αίματος. Οι τραυματιοφορείς τον βρήκαν γυμνό και καλυμμένο στο αίμα να κρατά τα γεννητικά του όργανα μέσα στο διαμέρισμά του στην Μπανγκόκ.

Σε έξαλλη κατάσταση φώναζε και κατηγορούσε τα βίντεο που έβλεπε για τη φρενίτιδα που τον έπιασε, λέγοντας πως αυτά τον έκαναν να θέλει να επιτεθεί στο πέος του, αν και αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Οι τραυματιοφορείς απελπίστηκαν γιατί οπως είπαν ο άντρας αρνήθηκε να συνεργαστεί πλήρως. Έλεγε απλώς ‘‘έβλεπα πορνό, έβλεπα πορνό’’. Κατηγόρησε τα βίντεο πως τον διέγειραν πάρα πολύ. Δεν είπε τίποτα άλλο, δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες».

Οι γιατροί  που περιποιήθηκαν τα τραύματά του δήλωσαν πως ο ασθενής αναρρώνει και συμπλήρωσαν πως από θαύμα, δεν προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη στο μόριο του…
Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept