Τα “Θέλω” στο ΣΕΞ είναι κρυμμένα στα υπόγεια σκοτεινών επιθυμιών

688

«Τα αληθινά θέλω των ανθρώπων μένουν κρυμμένα στα υπόγεια των σκοτεινών επιθυμιών… Εκεί που φυλακίζουν την αθωότητα των ορμών οι φοβισμένοι και φυλακισμένοι των απαγορεύσεων, πολιτισμένοι πολίτες του πλανήτη» αποκαλύπτει ο Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθυντής Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και προσθέτει: «Οι πιο σίγουρες φυλακές είναι του μυαλού οι εφιάλτες, οι τιμωρίες και οι ενοχές».

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνων με τη συμμετοχή 600 ατόμων, ανδρών και γυναικών, από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Αύγουστο του 2016, αποκάλυψε τους τύπους των φαντασιώσεων, που «ξεσηκώνουν» τους Έλληνες.

«Σχεδόν όλοι προτιμούν το βουκολικό σεξ. Η φύση προσφέρει εναλλακτικούς τόπους ηδονών και, μάλιστα, τζάμπα. Το σεξ με θέα τη δύση του ήλιου στη Σαντορίνη ή στην Αμοργό, για παράδειγμα, δεν χρειάζεται χάπια και ομαδογαμικά παραληρήματα, αφού οι εραστές νιώθουν πιο Θεοί από τους Θεούς» εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης.

Στον αντίποδα του ρομαντισμού, πολλοί φαντασιώνονται βίαιες σκηνές υποταγής και ταπείνωσης του άλλου. Δεν είναι τυχαίο, λένε χαρακτηριστικά οι επιστημονικοί συνεργάτες του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, ότι τα «ροζ» ξενοδοχεία κάνουν χρυσές δουλειές – αποτελούν το κατάλληλο σκηνικό για την υλοποίηση αυτών των φαντασιώσεων.

Οι Ελληνίδες ομολογούν – ενώ οι άνδρες όχι – ότι αποδίδουν καλύτερα όταν υπάρχει αίσθημα κι ότι προτιμούν να επιδίδονται στο… σπορ, εκτός σπιτιού.

Οι γυναίκες είπαν:

Μου αρέσει να βιώνω ρομαντικά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ.
Φαντασιώνομαι σεξ σε ασυνήθιστο μέρος, εκτός σπιτιού. Γραφείο, δημόσια τουαλέτα, σκοτεινός δρόμος… Επίσης μία ερημική παραλία. Αλλά και μια σουίτα στο Παρίσι ή στο Ντουμπάι δεν με χαλάει…
Έχω φαντασιωθεί ότι συμμετέχω σε ομαδικό σεξ.
Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω πεολειχία.
Έχω φαντασιωθεί ότι αυνανίζομαι από τον σύντροφό μου.
Έχω φαντασιωθεί ότι αυνανίζω τον παρτενέρ μου
Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω σεξ με φίλο του άνδρα μου.
Έχω φαντασιωθεί ότι κυριαρχούμαι σεξουαλικά.

Οι άνδρες είπαν:

Νιώθω καλύτερα όταν δεν είμαι ερωτευμένος κατά τη διάρκεια του σεξ.
Έχω φαντασιωθεί ότι μου κάνουν στοματικό σεξ στην τουαλέτα του μπαρ.
Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω σεξ με δυο γυναίκες.
Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω σεξ με κάποια που γνωρίζω – η οποία δεν είναι η σύντροφός μου – συνήθως την κολλητή της γυναίκας μου.
Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω σεξ σε ένα ασυνήθιστο μέρος (π.χ. στο γραφείο ή στην τουαλέτα ενός μπαρ).
Έχω φαντασιωθεί ότι βλέπω δυο γυναίκες την ώρα που ερωτοτροπούν.
Η ατμόσφαιρα και η τοποθεσία είναι πολύ σημαντικά στις φαντασιώσεις μου.
Έχω φαντασιωθεί ότι τελειώνω πάνω στην παρτενέρ μου.
Έχω φαντασιωθεί να κάνω σεξ σε μια ρομαντική τοποθεσία (π.χ. σε μια ερημική παραλία σε κάποιο Ελληνικό νησί).
Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω στοματικό σεξ στη σύντροφό μου.

Πηγή:andrologia.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept