Παιχνίδια ρόλων: Το αλατοπίπερο στην κρεβατοκάμαρα

420

Τα σεξουαλικά παιχνίδια ρόλων,δίνουν μια άλλη γεύση στην άνοστη καθημερινότητα. Προϋπόθεση, να μην θέλετε τον ίδιο ρόλο και να ξέρετε το …σενάριο. Δεν πειράζει που δεν θα είστε ο εαυτός σας. Είστε τις υπόλοιπες 23 ώρες της ημέρας. Μπορείτε να γίνεται ο ιδρωμένος πυροσβέστης, ή η δύστροπη αστυνομικός

Όταν τα σώματα ασφαλείας, φοράνε μόνο το καπέλο τους…

Πυροσβέστης / Διάσωση

Πολλές  γυναίκες  φαντασιώνονται να σωθούν από πυροσβέστες. Αν θέλετε ο άνθρωπος σας,να σας σώσει από μια καυτή κόλαση, αγοράστε ένα κράνος πυροσβέστη και βάλτε “φωτιά” στα σεντόνια!

Αστυνομικός  / κακοποιός

Οι αστυνομικοί είναι συνήθως βλοσυροί  και καχύποπτοι. Για  αξεσουάρ θα χρειαστείτε χειροπέδες και γλόμπ. Περπατήστε στο υπνοδωμάτιο λέγοντας: “έχετε το δικαίωμα να μην πειτε λεξη γιατι μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σας”

Δάσκαλος / φοιτητής

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να πάρετε έναν χάρακα ! Εξετάστε τον σε μαθήματα που υστερεί. Για παράδειγμα… ανατομία! Βάλτε του βαθμό…ανάλογα με την επίδοσή του.

Γιατρός (ή Νοσηλευτής) / Ασθενής

Αισθάνεστε ζεστός; Μήπως έχετε πυρετό; Ένα στηθοσκόπιο ή ένα θερμόμετρο, αρκούν. Η ιατρική φροντίδα, είναι  ένα καλό σημείο εκκίνησης για αρχάριους.

Γαλλίδα καμαριέρα / ένοικος

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής αρσενική φαντασίωση. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα με λευκή ποδιά και ένα φτερό καθαριότητας στα χέρια, αρκούν. Θα πρέπει να κάνετε πως καθαρίζετε, για αρχή, αλλά αφήστε τη… βρώμικη δουλειά σε εκείνον.

Nα θυμάστε ότι: Το παιχνίδι είναι κυρίως εγκεφαλικό ! Είναι ένα πιπεράτο, πνευματικό τέχνασμα γεμάτο φαντασία.

Είναι ένας τρόπος να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να ικανοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας. Η προσθήκη ενός “στοιχείου” ρόλων μπορεί να κάνει πιο παθιασμένο το σεξ αρκεί ο χαρακτήρας της επιλογής σας να μην απομακρύνεται από αυτόν που θα άρεσε στον σύντροφό σας.

Μην ξεχάσετε να: Δημιουργήσετε μια λίστα κανόνων

Αφού προετοιμάσετε το περιβάλλον θέστε και τους κανόνες – και ίσως μια λέξη ασφαλείας, εάν το παιχνίδι, ξεφύγει..Κρατήστε τα ρούχα σας, γιατί αυτά είναι μέρος του θεάτρου…

Απολαύστε τη στιγμή

Αυτό που αισθάνεστε ενώ βρίσκεστε σε δράση πρόκειται να περάσει στο σύντροφό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε αυτό που κάνετε.

Δεν αποκλείεται να μην πετύχετε αυτό που θα θέλατε  ή να παρεκτραπείτε και να μην νιώσετε καλά

Είναι σημαντικό να πείτε στο σύντροφό σας τι πιστεύετε ότι θα αναζωογονήσει τον έρωτά σας. Μήπως, για παράδειγμα, να επιμείνει σε περισσότερα προκαταρκτικά,  μεγαλύτερη τρυφερότητα και αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα;

Εάν τα παραπάνω δεν είναι του χαρακτήρα σας, δοκιμάστε κάτι απλό: Μία φαντασίωση που τα ζευγάρια είναι πιο εύκολο να εφαρμόσουν. Το σενάριο:«ξένος σε ένα μπαρ». Η ιδέα είναι απλή και ακομη και όσοι δεν αγαπούν το θέατρο,  έχουν ομολογήσει να την απολαμβάνουν και άλλοι ότι έτσι ξαναέζησαν κάπως τον ηλεκτρισμό του πρώτου ραντεβού. Φροντίζετε να συναντήσετε τον σύντροφό σας, σε ένα λαμπερό ή διασκεδαστικό μπαρ και αντιμετωπίστε τον ως ένα γοητευτικό ξένο.

Το φλερτ είναι ένα στοιχείο του πάθους που συχνά εξαφανίζεται  με την κοινή συβίωση και αυτός,ειναι ένας αποτελεσματικός τρόπος, λένε οι σύμβουλοι  σχέσεων να επανέρθει ο ενθουσιασμός.

Ο,τιδήποτε ανάψει την σπίθα στο βλέμμα σας είναι αρκετό.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept