Έρευνα-αποκάλυψη: Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ

2.972

Τα κίνητρα των γυναικών πίσω από τα ντεσιμπέλ που τα… σπάνε, δεν είναι και τόσο αθώα…

Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους, σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες … τραγουδούν «άριες», όταν βρίσκονται  κοντά στην κορύφωση αλλά και  οι τρεις, δεν σχετίζονται με την απόλαυση!

Μπορεί, λέει,  να μιμούνται, μπορεί να βαριούνται, αλλά μπορεί και να θέλουν να τονώσουν το «εγώ» του συντρόφου τους.

Τι αποκαλύπτουν οι απαντήσεις τους:

Τα πρότυπα, που προωθεί το Χόλιγουντ, ευθύνονται την επιμονή των γυναικών να δείχνουν φωνάζοντας όσα νιώθουν, αφού, όπως λένε οι σεξολόγοι,  αντιγράφουν τις  ερωτικές σκηνές, που βλέπουν και δίνουν τη δική τους παράσταση…Μιμούνται όμως αυτή τη συμπεριφορά, όχι λόγω ασυγκράτητης ηδονής, αλλά κυρίως,για να διεγείρουν τον ερωτικό τους σύντροφο.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Leeds ζήτησαν από 71 γυναίκες ( ηλικίας από 18-48 χρονών) να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια αναφορικά με τη συμπεριφορά τους στο κρεβάτι.

Μια στις επτά γυναίκες, παραδέχθηκε πως φωνάζει την ώρα του σεξ, για να επιταχύνει τη διέγερση του συντρόφου, από… βαρεμάρα ώστε να επισπεύσει το…ζητούμενο

Το υπόλοιπο ποσοστό όσων γυναικών, απολογούμενο για τα ουρλιαχτά, υποστήριξε πως το κάνει για να ευχαριστήσει τον ερωτικό παρτενέρ με σκοπό να  τονώσει την αυτοπεποίθησή του.

Πάντως, οι απόψεις των ειδικών διίστανται, για το κατά πόσο η μέθοδος αυτή, των ορλιαχτών, είναι πραγματικά χρήσιμη αφού η  γυναίκα που προσποιείται ότι απολαμβάνει το σεξ, δεν βοηθά τον σύντροφό της να καταλάβει,τι πραγματικά της αρέσει.

Τέλος η ίδια έρευνα αποκάλυψε πως, κάποιες γυναίκες δήλωσαν πως αρχίζουν τα βροντερά αχ μονο και μόνο επειδή έχουν αρχίσει να κουράζονται ή να βαριούνται.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept