Δώστε προσοχή! Εάν κάνετε αυτά στο σεξ, μπορεί να…

μείνετε ... μετεξεταστέοι

1.204

Υπάρχουν τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία στάνταρ, όταν « μπαίνει» βαθμολογία σεξουαλικής επίδοσης.Είναι όμως κοινά και στα δύο φύλα, τουλάχιστον έξι από αυτά:

1.Στοματικό σεξ: Όταν το βάζετε στο περιθώριο , είτε από  ταμπού είτε από άποψη, να ξέρετε ότι, είναι ένα από τα βασικά…πιάτα στο σεξουαλικό μενού γεύσεων και των δύο φύλων.

Αν παραλείπεται εκ συστήματος, υπάρχουν πικρίες, παράπονα και … χαμηλή βαθμολογία…

2.Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Μπορεί να μην είναι απαραίτητο να εκπληρώσετε τους κρυφούς πόθους του/της. Φροντίστε όμως να ξυπνήσετε νέους! Να κεντρίσετε την σκοτεινή φαντασίωση και να πορευθείτε σε κοινούς δρόμους ηδονής.

Όσο πιο… μακρυά πάτε, τόσο πιο βαθιά στο μυαλό του παρτενέρ σας είστε.

3.Τα σέξι εσώρουχα: Είναι το αλατοπίπερο της συνεύρεσης. Τόσο για τους άνδρες, όσο και  για τις γυναίκες,. Είναι το οπτικό ερέθισμα που θα ανάψει τα αίματα.   .

Πριν από το σεξ, θα ερεθίσουν, μετά, θα δώσουν κίνητρο για έναν δεύτερο γύρο.

4.Η προετοιμασία για το σεξ, παίρνει περισσότερο από το… ίδιο το σεξ;: Μια γυναίκα που κάνει τα πάντα πριν ( φροντίζει το σκηνικό, το φαγητό, το μακιγιάζ ) αλλά, παραδίνεται από την κούραση(;) μετά, ή ένας άνδρας που υπερηφανεύεται για τις επιδόσεις του και ύστερα αυτοδιαψεύδεται, μένουν… μετεξεταστέοι.

Η συνταγή του καλού σεξ δεν είναι μόνο τα υλικά αλλά και η εκτέλεση.

5.Πρωτοβουλία- παθητικότητα: Μπορεί ένας άνδρας να αφήσει χρόνο και χώρο, για να κάνει μια γυναίκα την πρώτη κίνηση και να δείξει μετά, τι… εστί βερίκοκο.

Από την άλλη, μια γυναίκα μόνιμα νωχελική ,θα γίνει βαρετή και προβλέψιμη, αν δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση.Η εναλλαγή πρωτοβουλίας και φαντασίας, θα σας απογειώσει.

Η συναισθηματική  ένταση και ο πηγαίος ενθουσιασμός είναι τα ζητούμενα και αυτά, δεν μπορεί να τα βρει κανείς, ακόμη κι αν στο κρεββάτι του βρίσκεται με την βασίλισσα του πορνό ή αντίστοιχα με έναν άνδρα, επαγγελματία του είδους.

Τάσεις φυγής: Αν και δεν συγκαταλέγεται στα θεματικά κεφάλαια, είναι η  στιγμή, που …χαλάει ακόμη και την ευχαρίστηση της κορύφωσης.

Αν κάποιος γυρίζει πλευρό, ή όπου φύγει φύγει, ή αν πάλι μια γυναίκα, τρέχει στο μπάνιο, ή χασμουριέται …μπορεί να γκρεμίσει όλη την προηγούμενη , καλή, γενική εντύπωση.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept