Το μικρότερο προφυλακτικό στον κόσμο κυκλοφορεί ήδη

288

 

 

 

 

 

Η εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών, κυκλοφόρησε στην αγορά προϊόν που αποχετεύεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Κατά καιρούς, διάφορες εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά μικρότερα μεγέθη προφυλακτικών, (τόσο σε μάκρος, όσο και σε πλάτος), όμως, έρευνες έδειξαν πως, στην πραγματικότητα, η διαφορά με αυτά του… κανονικού μεγέθους δεν είναι και τόσο μεγάλη, αφού ένα ‘κανονικό’ προφυλακτικό έχει μάκρος 7 ίντσες (δηλαδή 18 περίπου εκατοστά) και πλάτος 3,3 εκατοστά, ενώ ένα ‘μικρότερο’ προφυλακτικό κινείται στα ίδια εκατοστά μάκρος και στα 3,1 εκατοστά πλάτος.

Η εταιρεία ‘TheyFit’, διατείνεται πως κυκλοφόρησε στην αγορά τη λύση, σεβόμενη τις ανατομικές αδυναμίες των ανδρών.

Κατασκεύασαν και διανέμουν στην αγορά προφυλακτικά που ξεκινάνε από τις 3,1 ίντσες μάκρος (7,8 εκατοστά) και τα 2,6 εκατοστά πλάτος, ενώ εκτός από το κυκλικό πλάτος, έριξε στην συζήτηση και το ‘ονομαστικό’ πλάτος (nominal width), που ισοδυναμεί με το πλάτος του προφυλακτικού στο ανοιχτό σημείο τοποθέτησής του.

Ο αριθμός αυτός είναι σύμφωνα με την ‘TheyFit’ ο πιο κομβικός στο αν θα μπαίνει άνετα ένα προφυλακτικό και έτεινε -και σε αυτήν την περίπτωση- να είναι περίπου ο ίδιος σε όλα τα μεγέθη (από 4,9 μέχρι 5,2 εκατοστά). Στα προφυλακτικά της εταιρείας όμως, το ‘ονομαστικό’ πλάτος ξεκινάει από τα 4,1 εκατοστά.

Πηγή:oneman.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept