Προσοχή: Μην βάζετε ποτέ το προφυλακτικό στο πορτοφόλι!

450

Όσοι κουβαλούν, κρυμμένο σε κάποια κρυφή σχισμή του πορτοφολιού τους, ένα προφυλακτικό θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους μια νέα έρευνα που δείχνει ότι οι διάφορες θερμοκρασίας, η  ζέστη, η υγρασία, η τριβή και το φως μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα και τη χημική τους σύσταση. Κατα συνέπεια είναι πολύ πιθανό να σχιστεί κατά την ερωτική επαφή.

Επιπλέον, σε τσάντες, πορτοφόλια και τσέπες που  μπαίνουν κάποιες φορές και αιχμηρά αντικείμενα, όπως κλειδιά, μάλλον πρέπει να τα αποφύγετε για τον ίδιο λόγο. (Εξυπακούεται ότι ιδανική λύση είναι  τα κομοδίνα.)

Κατα τα λοιπά, ως προς το πρακτικό μέρος του προφυλακτικού καλό είναι να ξέρετε:

Τα προφυλακτικά είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν όλο το μήκος του πέους (σε στύση) και έχουν μια μικρή “φουσκάλα” στην κλειστή τους άκρη, προκειμένου να συλλέγουν εκεί το σπέρμα του άνδρα κατά την εκσπερμάτιση.

Περιέχουν επίσης από κατασκευής τους ένα λιπαντικό προϊόν στην εσωτερική επένδυσή τους, ώστε να διευκολύνεται η εφαρμογή και να μην σπάνε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, περιέχουν και ειδικά έλαια που βοηθούν τον άντρα να καθυστερήσει την εκσπερμάτιση.

-Προτού χρησιμοποιήσετε ένα προφυλακτικό, ελέγξτε την ημερομηνία στο πίσω μέρος και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει λήξει.

-Βγάλτε το από τη συσκευασία του προσεκτικά, ώστε να μην το σκίσετε με τα νύχια ή τα κοσμήματα που τυχόν φοράτε.

-Ελέγξτε ότι δεν είναι αναποδογυρισμένο. Για να το φορέσετε πρέπει η “φουσκάλα” να είναι στο επάνω μέρος καθώς το υπόλοιπο είναι ακόμα τυλιγμένο.

-Πιέστε με το ένα χέρι την “φουσκάλα” για να μην περιέχει αέρα και ταυτόχρονα με το άλλο χέρι κατεβάστε ομαλά το προφυλακτικό σε όλο το μήκος του πέους.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept