Μην τρέχετε στον πλαστικό- βάλτε πλώρη για την κρεβατοκάμαρα

Πως το σεξ λειτουργεί σαν φυσικό... λίφτινγκ

298

Άνδρες  και γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται νέοι καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό, παρόλο που  η πιο κοντινή διαδρομή για να δείχνουν ανανεωμένοι βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα. Επιστημονική μελέτη, που επικαλείται η εφημερίδα « Τhe Sun»  αναφέρει ότι το εβδομαδιαίο σεξ, σας κάνει να αισθάνεστε και κατ’ επέκταση να φαίνεστε ακμαίος, κρύβοντας 15 χρόνια.

Η μελέτη, δεν διευκρινίζει αν η ηλικία του ερωτικού συντρόφου παίζει ρόλο, αλλά για όσους, είναι άνω των πενήντα και θέλουν να αισθάνονται νέοι, οι συμβουλές των ειδικών είναι:

Κάθε μήνα κάντε σεξ τέσσερις φορές, ασκηθείτε 16 φορές, πηγαίνετε συχνά εκδρομές. Η συνταγή της…νεότητας, έχει και άλλους παράγοντες

Διαπίστωσε επίσης ότι η εξημέρωση των ζώων, οι διακοπές και ο χρόνος που αφιερώνουμε στο σύντροφο μας κάνουν να αισθανόμαστε αρκετά νεότεροι.

Όπως εξηγεί ο ορθοπεδικός Πολ Στάρκι από την εταιρεία «Neo G», η έρευνα προσπάθησε να εντοπίσει τους παράγοντες που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν νέοι: «Όσοι ήταν πιο δραστήριοι δήλωναν ότι αισθάνονταν τουλάχιστον 12 χρόνια νεότεροι απ΄αυτούς που κάθονταν στον καναπέ..» και συμπληρωσε: «Οι άνθρωποι ήθελαν να φαίνονται και να νιώθουν νέοι εδώ και αιώνες. Αλλά όταν πρόκειται για τη διατήρηση της νεοτητας, διαπιστώσαμε ότι η αίσθηση στην εσωτερική τους  διαθεση , δηλαδη ποσο νεοι αισθανονται, είναι  ο θεμελιώδης παράγοντας. Ας ελπίσουμε, ότι όλοι θα μπορούν να βρουν κάτι , στην έρευνα ωστε να το  εφαρμόσουν στις δικές τους ζωές και να απολαύσουν τα οφέλη νιώθοντας νεοι στην καρδιά».

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept