Μην τρέχετε στον πλαστικό- βάλτε πλώρη για την κρεβατοκάμαρα

Πως το σεξ λειτουργεί σαν φυσικό... λίφτινγκ

171

Άνδρες  και γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται νέοι καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό, παρόλο που  η πιο κοντινή διαδρομή για να δείχνουν ανανεωμένοι βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα. Επιστημονική μελέτη, που επικαλείται η εφημερίδα « Τhe Sun»  αναφέρει ότι το εβδομαδιαίο σεξ, σας κάνει να αισθάνεστε και κατ’ επέκταση να φαίνεστε ακμαίος, κρύβοντας 15 χρόνια.

Η μελέτη, δεν διευκρινίζει αν η ηλικία του ερωτικού συντρόφου παίζει ρόλο, αλλά για όσους, είναι άνω των πενήντα και θέλουν να αισθάνονται νέοι, οι συμβουλές των ειδικών είναι:

Κάθε μήνα κάντε σεξ τέσσερις φορές, ασκηθείτε 16 φορές, πηγαίνετε συχνά εκδρομές. Η συνταγή της…νεότητας, έχει και άλλους παράγοντες

Διαπίστωσε επίσης ότι η εξημέρωση των ζώων, οι διακοπές και ο χρόνος που αφιερώνουμε στο σύντροφο μας κάνουν να αισθανόμαστε αρκετά νεότεροι.

Όπως εξηγεί ο ορθοπεδικός Πολ Στάρκι από την εταιρεία «Neo G», η έρευνα προσπάθησε να εντοπίσει τους παράγοντες που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν νέοι: «Όσοι ήταν πιο δραστήριοι δήλωναν ότι αισθάνονταν τουλάχιστον 12 χρόνια νεότεροι απ΄αυτούς που κάθονταν στον καναπέ..» και συμπληρωσε: «Οι άνθρωποι ήθελαν να φαίνονται και να νιώθουν νέοι εδώ και αιώνες. Αλλά όταν πρόκειται για τη διατήρηση της νεοτητας, διαπιστώσαμε ότι η αίσθηση στην εσωτερική τους  διαθεση , δηλαδη ποσο νεοι αισθανονται, είναι  ο θεμελιώδης παράγοντας. Ας ελπίσουμε, ότι όλοι θα μπορούν να βρουν κάτι , στην έρευνα ωστε να το  εφαρμόσουν στις δικές τους ζωές και να απολαύσουν τα οφέλη νιώθοντας νεοι στην καρδιά».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει