Γιατί κλαίνε οι γυναίκες στη Σουηδία;

469

Με ένα …μακάριο χαμόγελο, ακούγεται ότι πέθανε ο μέγας κατακτητής της Ιταλίας. Δεν τον αποκαλούσαν Καζανόβα, παρά το γεγονός ότι –όπως ισχυριζόταν- είχε κοιμηθεί με 6000 γυναίκες.

Η μοίρα όμως, του έπαιξε άσχημο παιχνίδι: Τον χτύπησε  με τα ίδια του τα όπλα.

Ήταν ο «Ρωμαίος του Ρίμινι»  κατά κόσμον, Μαουρίτσιο Ζανφάντι, που άφησε την τελευταία του πνοή, στα 63 του χρόνια, επί το… έργον, ενώ έκανε έρωτα σε μια τουρίστρια, 40 χρόνια μικρότερή του.

 

Ο  περίφημος καρδιοκατακτητής, είχε ένα λουκ που ταίριαζε με ροκ σταρ της δεκαετίας του 80. Δεν είναι τυχαίο ο χρόνος γι αυτόν, ήταν απλώς, ένα νούμερο.

‘Έζησε μια ζωή ανέμελη και ονειρική προωθώντας μεγάλα κλαμπ τη χρυσή δεκαετία των ‘70ς και ξεναγώντας σε διάφορους χώρους, πολλές, νέες γυναίκες.

Σε μια συνέντευξη του 2016 είχε πει: «Νομίζω ότι έχω κάνει περισσότερη τουριστική προβολή για το Ρίμινι από εκατό οργανισμούς».

Ακούραστος. Τους καλοκαιρινούς μήνες  έκανε υπερπροσπάθειες: Κοιμόταν με 200 γυναίκες κατά μέσο όρο όλη τη σεζόν!

Την  περασμένη Τρίτη όμως, και ενώ έκανε σεξ,  η καρδιά του, δεν άντεξε την συγκίνηση. Παρά την άμεση κλήση στις πρώτες βοήθειες από την ξαφνιασμένη ερωμένη του, δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν. Η καρδιακή ανακοπή που έπαθε στο κρεβάτι, ήταν ο καλύτερος θάνατος, σχολίασαν τα ιταλικά μέσα.

Ο ίδιος ήταν υποψιασμένος για τη μειωμένη απόδοσή του. Είχε δηλώσει πριν από 4 χρόνια : «Στα 59 μου, είμαι πια πολύ μεγάλος για τέτοια». Δεν το πίστευε κατά βάθος.

 

 

Κατά τους χειμερινούς μήνες συνέχιζε να εργάζεται για τουριστικά γραφεία στη Σκανδιναβία και ήταν τόσο γνωστός που ένα άγαλμα από κερί είναι τοποθετημένο σε μια σουηδική πόλη, όπως σημειώνει η metro.co.uk

 

Πλήθος κόσμου, έσπευσε να του πει το τελευταίο αντίο.

Η ιταλική εφημερίδα «L’Espresso», που μάλλον εκτιμά, τις προσπάθειες του Ιταλού κατακτητή στην τουριστική ανάπτυξη, τον αποκαλεί «τον πιο πετυχημένο εραστή της Ιταλίας»

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept