Η τεχνική του αυνανισμού ΠΡΙΝ το σεξ: Που αποσκοπούν όσοι το κάνουν

1.709

Ο αυνανισμός πριν από τη σεξουαλική επαφή είναι μία από τις  τεχνικές αυτοβοήθειας (self-technique) και χρησιμοποιείται από πολλούς νεότερους άντρες.

Μπορεί εν μέρει να είναι αποτελεσματικός.

Κι αυτό γιατί  μετά τον αυνανισμό, ο άντρας θα μπορούσε να αυξήσει εν μέρει τον έλεγχο που ασκεί στην εκσπερμάτιση, μαθαίνοντας έστι να αναγνωρίζει τα σημάδια της αυξημένης σεξουαλικής διέγερσης αλλά και πώς να τα…φρενάρει.

Έτσι, κρατάει το επίπεδο της σεξουαλικής διέγερσης κάτω από την ένταση που πυροδοτεί το αντανακλαστικό της εκσπερμάτισης.

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι  η διέγερση σταδιακά απευαισθητοποιείται για ένα χρονικό διάστημα.

Έτσι επιτυγχάνεται η  μεγαλύτερη καθυστέρηση της εκσπερμάτισης σταδιακά,  μετά την περίοδο ανάκτησης.

Τέλος, ο  αυνανισμός πριν από τη σεξουαλική επαφή, ενώ μπορεί να είναι εν μέρει αποτελεσματικός  βραχυπρόθεσμα ή ευκαιριακά, όμως υπάρχει και μια άλλη παράμετρος.

Μπορεί τελικά να επιδεινώσει, αντί να μετριάσει την πρόωρη εκσπερμάτωση, καθώς οι άντρες εσκεμμένα αγνοούν ή μειώνουν τις σεξουαλικές αισθήσεις που πρέπει να ελέγχουν. Γι αυτό δεν πρέπει να υπάρχει αυτό που χαρακτηρίζει μια βεβιασμένη κίνηση και μια αδιάλειπτη βιασύνη μέχρι την κορύφωση, γιατί αυτή η βιασύνη, μπορεί να μη φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα , δηλαδή της αντοχής στο σεξ.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept