Ο πόλεμος των Ρόουζ στο κρεββάτι! Γιατί οι άνδρες ειναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά στην κορύφωση

282

Ο γυναικείος οργασμός  είναι μόνιμο θέμα συζήτησης στα socal media και τα γυναικεία περιοδικά, με τους ειδικούς να προσπαθούν να αναλύσουν το πρόβλημα, αλλά και να βρουν αποτελεσματικούς τρόπους για να βοηθήσουν τις γυναίκες να τον  πετύχουν πιο εύκολα. Για πολλούς, ο οργασμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι των σεξουαλικών σχέσεων.Κι αυτό γιατί οι γυναίκες που έχουν καλύτερες σεξουαλικές σχέσεις με τους συντρόφους τους έχουν πιο ικανοποιητικές διαπροσωπικές σχέσεις και κατά συνέπεια μια καλύτερη σεξουαλική ζωή που οδηγεί σε μια καλύτερη σχέση, οπότε, γίνεται ένας κύκλος της σχέσης μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

» Ο λόγος για το χάσμα οργασμού μπορεί να είναι κοινωνικοπολιτιστικός ή εξελικτικός» επισημαίνει ο καθηγητής ψυχολογίας  Ντέιβιντ Φρέντερικ που συμειώνει πως οι άνδρες βιώνουν πιο συχνά οργασμό τις γυναίκες. Είτε στέιτ, είτε ομοφυλόφιλοι είτε bisexual, έρχονται σε κορύφωση ενώ οι σύντροφοί τους έχουν απλώς …ιδρώσει…

Είναι υπερβολή να μιλήσουμε για ζήτημα σεξουαλικής δυσλειτουργίας των γυναικών;»

Ήδη το 40% (στις ΗΠΑ) ψελλίζει αυτή τη δικαιολογία για τη χαμηλή απόδοσή στον έρωτα ενώ  όπως προκύπτει από έρευνες, υπάρχει ένα ποσοστό αληθείας σε αυτό.

Ο Ντέιβιντ Φρέντερικ, επίκουρος καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Chapman, σε μελέτη που αναλύει σε βάθος την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. «Οι λεσβίες,φερνει ώς παραδειγμα, έχουν πιο συχνά οργασμό απο τις  ετεροφυλόφιλες γυναίκες, έχουν όμως και πάλι λιγότερους από τους άνδρες» και συμπληρώνει:  «Οι γυναίκες νιώθουν μεγαλύτερη δυσαρέσκεια για το σώμα τους απ’ ότι οι άνδρες, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει περισσότερο τη σεξουαλική τους ζωή, την ερωτική τους ικανοποίηση ακόμη και την ικανότητα να φθάσουν σε οργασμό» προσθέτει.

Ένα πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι, σε πολλά ζευγάρια, υπάρχει μια διαφορά επιθυμίας: ο ένας από τους δύο συντρόφους επιθυμεί πιο συχνά σεξ από τον άλλο. Στους ετεροφυλόφιλους, ο σύντροφός αυτός είναι συνήθως ο άνδρας.

Ως εκ τούτου, μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με τον σύντροφό της όταν δεν είναι απαραιτήτως σε ερωτική διάθεση και τότε έχει λιγότερες πιθανότητες να φθάσει σε οργασμό.

Ένας άλλος παράγοντας είναι τα εκατοστά. Όχι τα εκατοστά του ανδρικού πέους αλλά τα εκατοστά της γυναίκας!

«Ορισμένες γυναίκες μπορεί να έχουν από ανατομικής πλευράς προδιάθεση για συχνό οργασμό» επισημαίνει  η Eλίζαμπεθ Λιόντ, καθηγήτρια Βιολογίας Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα «Bloomington». Η Λιόντ εκπόνησε μελέτη σχετικά με την ανατομία των γεννητικών οργάνων και τον οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή εστιάζοντας στα ανατομικά χαρακτηριστικά.

Μια μικρότερη απόσταση μεταξύ της κλειτορίδας και του σημείου όπου αποβάλλονται τα ούρα, μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα των γυναικών για οργασμό, σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε.

   Όταν η απόσταση αυτή είναι μικρότερη των δύο εκατοστών τότε τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για τις γυναίκες. Όταν όμως η απόσταση είναι τρία εκατοστά και άνω, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.»Μία γυναίκα με τέτοια ανατομία-τρία εκατοστά και άνω!- για να επιτύχει οργασμό, θα πρέπει να γίνει με βοήθεια… Να επιτευχθεί «διέγερση της κλειτορίδας με το χέρι κατά τη σεξουαλική επαφή», όπως η ίδια τονίζει.

  .

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept