Απορείς αν πήγε καλά το ραντεβού σας; Σου έχουμε την απάντηση!

252

Τις περισσότερες φορές μένουμε ξάγρυπνοι ολόκληρες νύχτες προσπαθώντας να καταλάβουμε αν το ραντεβού μας είχε επιτυχία. Στο μυαλό μιας γυναίκας τα πράγματα είναι πιο απλά.

Τα 5 παρακάτω στοιχεία μπορείς να τα καταλάβεις μέσα στα πρώτα 15 λεπτά. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Αν δεν σε βλέπει φιλικά

Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πολλούς λόγους για να βάλει τα όρια μεταξύ σας μια γυναίκα. Πολλοί άντρες θεωρούν πως το ραντεβού, συνεπάγεται και σίγουρη ερωτική επιτυχία. Δεν είναι όμως έτσι καθότι πολλές γυναίκες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την ανδρική συντροφιά και μάλιστα χωρίς να περιτριγυρίζονται και από άλλους στην παρέα. Όμως το πιο βασικό αποδεικτικό είναι ένα: Η γυναίκα που φοβάται μήπως τη δεις με πιο πονηρό μάτι, πάντα θα φροντίσει να φέρει και άλλους στην παρέα σας. Ακόμη και με το ζόρι.

Αν σε βρίσκει εμφανίσιμο

Δεν είναι δύσκολο να μπορέσεις να την αποκωδικοποιήσεις. Ίσως από κοντά να μην ήσουν αυτό που περίμενε, αλλά αυτό θα φανεί στα μάτια της. Η κόρη του ματιού μας τείνει να μεγαλώνει ελάχιστα όταν επικεντρωνόμαστε στο βλέμμα ενός προσώπου, ενώ οι άκρες των χειλιών (το σημείο που ξεκινούν τα μάγουλα), είναι αναγνωριστικό για το αν έχεις κάνει καλή εντύπωση με την εμφάνιση σου σε κάποια. Εκτός και αν είναι επαγγελματίας παίκτρια πόκερ.

Αν την ενδιαφέρει η ζωή σου

Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη βάση στη ζωή ενός άντρα και ειδικά από μια ηλικία. Είναι παντρεμένος; Έχει καλή οικονομική κατάσταση; Είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια ή βιώνει ακόμα την party animal περίοδο; Η γυναίκα που βλέπει με πιο σοβαρή ματιά έναν άντρα, θα παρακολουθήσει, θα ρωτήσει, θα ακούσει. Διαφορετικά, το πιο πιθανόν είναι να πέσεις στη λούμπα ενός μεγάλου μονόλογου για τη δική της ζωή. Θέλεις δεν θέλεις.

Αν βαριέται

Λίγο πολύ τα γνωστά σήματα. Αν κοιτάζει συνεχώς το ρολόι της, αν βρίσκει το κινητό πιο ενδιαφέρον από τις ιστορίες σου και αν κοιτάει το άπειρο παίζοντας με τα μαλλιά της, δύο πράγματα συμβαίνουν: Είτε έχεις βγει ραντεβού με την Πάρις Χίλτον, ή κάποια βαριέται αφόρητα πολύ.

Αν θέλει να κοιμηθεί μαζί σου

Μια γυναίκα δεν έχει λόγο να φοβάται να είναι διαχυτική και ειδικά τη σημερινή εποχή. Που σημαίνει πως εάν μια γυναίκα έχει βάλει ως στόχο να σου αφεθεί για πιο προσωπική επαφή, δεν μπορεί τίποτα να τη σταματήσει. Αυτό τις περισσότερες φορές διακρίνεται και από το ντύσιμο, καθώς μια ιδιαίτερα «στολισμένη» γυναίκα δίνει στην ουσία το πράσινο φως για περισσότερα πράγματα. Αν πάλι το ντύσιμο της είναι πιο απλό και δείχνει ιδιαίτερα απόμακρη, μάλλον έχεις κολλήσει στη ζώνη των φίλων.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept