Υπάρχει τέλειος εραστής; Διαβάστε ποιος είναι ο κατάλληλος σωματότυπος

527

Η επιστήμονες έχουν αναζητήσει και μια απάντηση στο θέμα του σεξ και της απόδοσης σε αυτό. Μια μελέτη που διεξήγαγαν έφερε …ανατρεπτικά αποτελέσματα.

Είναι αυτονόητο, οτι η γυμναστική παίζει ρόλο στην αυτοπεποίθηση, στο σμιλεμένο σώμα στην ευλυγισία και στην … αντοχή.

Μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο ο καλύτερος εραστής είναι ο… γυμνασμένος εραστής.

Οι λαξευμένοι κοιλιακοί προεξοφλούν αισθητική, βέβαια, αλλά όχι ενθουσιασμό. Οι γυμνασμένοι άνδρες μπορεί να ειναι έτοιμοι για ακροβατικά΄στο κρεβάτι αλλά η επιστήμη δεν τους δίνει το σκήπτρο  του ιδανικού εραστή.

Σύμφωνα με έρευνα, υπερτερούν οι άνδρες με “κοιλίτσα” επειδή επιδεικνύουν αυξημένη αντοχή στην σεξουαλική πράξη.

Οι ερευνητές δεν έλαβαν υπόψιν τους οτι  αγκομαχούν ή βαριανασαίνουν για να φτάσουν στην κορύφωση.

Εξέτασαν τις περιπτώσεις 200 ανδρών συγκεντρώνοντας στοιχεία για τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) που είχε ο καθένας και την σεξουαλική του απόδοση.

Η μελέτη έδειξε ότι τα υπέρβαρα άτομα με εμφανή κοιλιά και σχετικά υψηλότερο ΔΜΣ έχουν αντοχή 7,3 λεπτά μεγαλύτερη κατά μέσο όρο όταν κάνουν σεξ. Στο ίδιο δείγμα της μελέτης τους, οι πιο αδύνατοι άνδρες, διήρκεσαν δύο λεπτά κατά μέσο όρο, με έναν σημαντικό αριθμό εξ αυτών να δείχνει σημαντικά σημάδια πρόωρης εκσπερμάτισης. Το συμπέρασμα;

Όταν  ο ΔΜΣ αυξάνεται, ο αριθμός των ασθενών με συμπτώματα πρόωρης εκσπερμάτισης μειώνεται.

Γιατί όμως η έρευνα έδειξε κάτι τέτοιο;

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το αυξημένο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ο άνδρας έχει περισσότερη οιστραδιόλη στον οργανισμό του!

Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που συμβάλλει στην αναστολή του οργασμού στους άνδρες.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ένας άντρας “πρέπει” να έχει κοιλιά, ή ότι το γυμνασμένο σώμα που έρχεται δεύτερο με μόλις 7,3 λεπτά λιγότερο πρέπει να το περιφρονήσετε…

Αυτή η έρευνα ήρθε να αναδείξει μια πτυχή της σεξουαλικής ζωής που σίγουρα ελάχιστοι φαντάζονται.

Σε κάθε περίπτωση, η παχυσαρκία ή και το υπερβολικό βάρος, έχουν σίγουρα και αδιαμφισβήτητα πολύ πιο σοβαρές και αρνητικές επιπτώσεις στην συνολική υγεία όλων των ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept